08 вересня 2011, 16:00

Тестування претендентів на посади начальників ГУ ДКСУ

​Відповідно до вимог Закону України "Про центральні органи виконавчої влади", Положення про Міністерство фінансів України, затвердженого Указом Президента України від 08.04.2011 № 446/2011, Міністр фінансів погоджує призначення на посади та звільнення з посад керівників та заступників керівників самостійних структурних підрозділів апарату центрального органу виконавчої влади, діяльність якого спрямовується та координується ним, а також керівників та заступників керівників їх територіальних органів.
 
Погодження призначення таких категорій працівників відбувається за результатами співбесіди з керівництвом Міністерства фінансів, яке буде проходити після успішного тестування претендентів зі знань Бюджетного, Податкового та/або Митного кодексів України.
 
Відповідно до зазначеної норми та доручення Міністра в Міністерстві фінансів України пройшло тестування двох груп претендентів на посади начальників Головних управлінь Державної казначейської служби України. Всього проходили тести 21 особа. Всі претенденти успішно пройшли тестування з організації бюджетного процесу за новим Бюджетним кодексом України.
 
Директор Департаменту роботи з персоналом, запобігання та протидії корупції С. Г. Романченко привітав всіх претендентів з початком тестування. Завідувач Центру розвитку компетентності фахівців фінансової сфери ДДНУ "АФУ" Ю. В. Яцишин побажав успішної здачі тестів.

Джерело новини: Cайт МФУ