20 листопада 2012, 16:00

Місцеві бюджети області отримали субвенції з держбюджету на надання пільг та субсидій населенню

20 листопада 2012 року додатково до раніше отриманої суми з державного бюджету місцевим бюджетам області перераховані субвенції на:

-  надання пільг та житлових субсидій населенню на оплату електроенергії, природного газу, послуг тепло-, водопостачання і водовідведення, квартирної плати (утримання будинків і споруд та прибудинкових територій), вивезення побутового сміття та рідких нечистот в сумі 377,7 тис. грн,  всього з початку місяця отримано 4.565,6 тис. грн, або 8,4 відсотка до планових призначень на листопад;

- надання пільг з послуг зв'язку, інших передбачених законодавством пільг (крім пільг на одержання ліків, зубопротезування, оплату електроенергії, природного і скрапленого газу на побутові потреби, твердого та рідкого пічного побутового палива, послуг тепло-, водопостачання і водовідведення, квартирної плати (утримання будинків і споруд та прибудинкових територій), вивезення побутового сміття та рідких нечистот), на компенсацію втрати частини доходів у зв'язку з відміною податку з власників транспортних засобів та інших самохідних машин і механізмів та відповідним збільшенням ставок акцизного податку з пального і на компенсацію за пільговий проїзд окремих категорій громадян в  сумі 320,4 тис. грн,  всього з початку місяця отримано 4.309,8 тис. грн, або 53,1 відсотка до планових призначень на листопад.