12 липня 2013, 09:00

Інформація щодо надходжень податків і зборів та міжбюджетних трансфертів до зведеного бюджету Луганської області станом на 11 липня 2013 року

За оперативними даними Головного управління Державної  казначейської служби України у Луганській області до доходної частини  загального фонду  місцевих бюджетів  без урахування міжбюджетних трансфертів станом на 11 липня  2013 року  зараховано 100.863,0  тис грн   податків, зборів та інших обов’язкових платежів, що становить  28,5 відсотка до плану, затвердженого місцевими радами на липень.

Дотація вирівнювання з державного бюджету місцевим бюджетам перерахована в обсязі 81.699,4 тис. грн, рівень виконання до плану за липень складає  44,5   відсотка, за  період з початку року  - 88,2  відсотка.

З 9-го по 11 липня з державного бюджету місцевим бюджетам перераховані субвенції на:

  • надання пільг та житлових субсидій населенню на придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу в сумі 4.457,9 тис. грн, що становить 100 відсотків до планових показників на липень п. р.;
  • виплату державної соціальної допомоги на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, грошового забезпечення батькам-вихователям і прийомним батькам за надання соціальних послуг у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім'ях за принципом "гроші ходять за дитиною" в сумі 1.411,1 тис.грн, що становить 88,2 відсотка до планових показників на липень п. р.
  • надання пільг та житлових субсидій населенню на оплату електроенергії, природного газу, послуг тепло-, водопостачання і водовідведення, квартирної плати (утримання будинків і споруд та прибудинкових територій), вивезення побутового сміття та рідких нечистот  в сумі 1,254,0 тис. грн, що становить 9,9 відсотка до планових показників на липень п. р.;
  • додатково до раніше отриманої суми перерахована субвенція на надання пільг з послуг зв'язку, інших передбачених законодавством пільг (крім пільг на одержання ліків, зубопротезування, оплату електроенергії, природного і скрапленого газу на побутові потреби, твердого та рідкого пічного побутового палива, послуг тепло-, водопостачання і водовідведення, квартирної плати (утримання будинків і споруд та прибудинкових територій), вивезення побутового сміття та рідких нечистот), на компенсацію втрати частини доходів у зв'язку з відміною податку з власників транспортних засобів та інших самохідних машин і механізмів та відповідним збільшенням ставок акцизного податку з пального і на компенсацію за пільговий проїзд окремих категорій громадян в сумі 3.044,5 тис.грн, що становить 38,0 відсотків до планових показників на липень п. р.

Станом на звітну дату бюджети 2 міст обласного значення з 14-ти  та 2 районів з 17-ти забезпечили виконання розрахункових показників Міністерства фінансів України по доходах загального фонду місцевих бюджетів, що враховуються   при    визначенні   міжбюджетних трансфертів, за січень - липень  п. р.

 Зверх запланованих показників на зазначений період до місцевих бюджетів міст Ровеньки,  Свердловськ, Міловського та Троїцького районів    надійшло 16,3  млн грн  податків та зборів.