Sub_Class with id 258 does not exist
Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія)Діяльність ОДАВійськово-цивільна адміністраціяДепартаменти та управлінняДепартамент фінансівНовини
Луганська обласна державна адміністрація
| |


ГоловнаЛист адміністратору Веб-сервераКарта сайту

ОпитуванняОпитування
Дитяча гаряча лінія

Сьогодні: п'ятниця, 29 березня 2024
Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія)Діяльність ОДАВійськово-цивільна адміністраціяДепартаменти та управлінняДепартамент фінансів
 
Новини

25 жовтня 2013, 15:00
До уваги місцевих фінансових органів та розпорядників бюджетних коштів! Міністерством фінансів України розроблена «Методика здiйснення порiвняльного аналiзу ефективностi бюджетних програм, які виконуються розпорядниками коштів мiсцевих бюджетiв»
Міністерством фінансів України розроблена «Методика здiйснення порiвняльного аналiзу ефективностi бюджетних програм, які виконуються розпорядниками коштів мiсцевих бюджетiв». Вона доведена до Департаменту фінансів облдержадміністрації листом від 19.09.2013 №31-05110-14-5/27486. Аналiз ефективностi бюджетних програм — це комплексний аналiз використання бюджетних коштiв та досягнутих результатiв розпорядниками бюджетних коштiв рiзних бюджетiв в процесi реалiзацiї однотипних бюджетних програм. Аналiз бюджетної програми базується на основi середнiх iндексiв виконання результативних показникiв бюджетної програми. Для їх розрахунку використовуються показники ефективностi та якостi, що характеризують виконання бюджетної програми.

докладніше »



24 жовтня 2013, 16:00
На фінансування позачергових виборів сільських та селищних голів місцеві бюджети області отримали з державного бюджету 92,8 тис.грн.
Відповідно до законів України «Про Державний бюджет України на 2013 рік», «Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів», постанов Верховної Ради України від 06.09.2013 № 509 «Про призначення позачергових виборів Городищенського сільського голови (Городищенська сільська рада Біловодського району Луганської області)», № 542 «Про призначення позачергових виборів Кононівського сільського голови (Кононівська сільська рада Біловодського району)», № 554 «Про призначення позачергових виборів Білолуцького селищного голови (Білолуцька селищна рада Новопсковського району)», № 473 «Про призначення позачергових виборів Фащівського селищного голови (Фащівська селищна рада Перевальського району)», № 468 «Про призначення позачергових виборів Гончарського сільського голови (Гончарівська сільська рада Сватівського району), № 511 «Про призначення позачергових виборів Багачанського сільського голови (Багачанська сільська рада Троїцького району), № 504 «Про призначення позачергових виборів Воєводського сільського голови (Воєводська сільська рада Троїцького району), змін до розпису асигнувань загального фонду державного бюджету України та рішення обласної ради від 23.10.2013 № 20/20 «Про внесення змін до обласного бюджету на 2013 рік»  у жовтні станом на 24.10.2013 згідно з помісячним розписом асигнувань загального фонду державного бюджету отримано та перераховано районам  відповідну субвенцію в сумі 92,8 тис. грн.

докладніше »



16 жовтня 2013, 16:00
Міністерство фінансів продовжує роботу над розвитком ринку державних цінних паперів
Міністерство фінансів продовжує роботу над розвитком ринку державних цінних паперів та створенням умов для участі фізичних осіб в процесах інвестування, про це повідомила директор Департаменту боргової та міжнародної фінансової політики Галина Пахачук під час прес-конференції на тему: «Казначейські зобов’язання – сучасний інвестиційний інструмент».

докладніше »



08 жовтня 2013, 16:00
До місцевих бюджетів Луганської області надійшли субвенції з державного бюджету на заходи по соціальному захисту населення в обсязі понад 130,0 млн. грн.
8 жовтня поточного року з державного бюджету місцевим бюджетам перераховані субвенції на: виплату допомоги сім'ям з дітьми, малозабезпеченим сім'ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам та тимчасової державної допомоги дітям в сумі 126.747,1 тис. грн, що повністю відповідає запланованому обсягу на жовтень; надання пільг та житлових субсидій населенню на придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу в сумі 2.764,8 тис. грн, або в повному обсязі до плану на місяць; виплату державної соціальної допомоги на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, грошового забезпечення батькам-вихователям і прийомним батькам за надання соціальних послуг у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім'ях за принципом "гроші ходять за дитиною" в сумі 1.485,1 тис. грн, що становить 92,8 відсотка до планових призначень на жовтень 2013 року.

докладніше »



02 жовтня 2013, 16:00
На початку жовтня поточного року місцеві бюджети області у повному обсязі до запланованих бюджетних призначень на місяць отримали з держбюджету трансферти на фінансування заходів, пов’язаних з охороною здоров’я населення
Станом на 2 жовтня поточного року у повному обсязі до запланованих призначень на жовтень профінансовані субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам області на придбання медикаментів та виробів медичного призначення для забезпечення швидкої медичної допомоги? придбання витратних матеріалів для закладів охорони здоров'я та лікарських засобів для інгаляційної анестезії та часткове відшкодування  вартості лікарських засобів для лікування осіб з гіпертонічною хворобою.

докладніше »



17 вересня 2013, 09:56
В новому навчальному році 1485 слухачів розпочнуть підготовку за спеціальностями галузі знань «Державне управління» у 26 вищих навчальних закладах
З метою реалізації Стратегії державної кадрової політики, що є складовою Національного плану дій щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010-2014 роки, частиною суспільно-політичних реформ у різних галузях життєдіяльності держави, Нацдержслужба України забезпечує координацію професійної підготовки державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування з урахуванням реальних кадрових потреб у сфері державного управління та ключових галузей економіки.

докладніше »



12 серпня 2013, 16:00
Інформація щодо надходжень податків і зборів та міжбюджетних трансфертів до зведеного бюджету Луганської області станом на 12 серпня 2013 року
До доходної частини  загального фонду  місцевих бюджетів  без урахування   міжбюджетних   трансфертів    станом на 12 серпня   2013   року  зараховано 95.688,9   тис грн   податків, зборів та інших обов’язкових платежів, що становить  25,2   відсотка до затвердженого плану на місяць. Дотація вирівнювання з державного бюджету місцевим бюджетам перерахована в обсязі 55.603,8 тис. грн, рівень виконання до плану на серпень складає  30,6   відсотка, за  січень – серпень  – 89  відсотків.

докладніше »



08 серпня 2013, 16:00
Ще 2 субвенції, пов’язані із соціальним захистом населення, надійшли з державного бюджету до місцевих бюджетів області
8 серпня з державного бюджету місцевим бюджетам перераховані субвенції на: надання пільг та житлових субсидій населенню на придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу в сумі 4.940,2 тис. грн, що становить 100 відсотків до планових призначень на серпень п. р.; виплату державної соціальної допомоги на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, грошового забезпечення батькам-вихователям і прийомним батькам за надання соціальних послуг у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім'ях за принципом «гроші ходять за дитиною» в сумі 1.407,9 тис. грн, що становить 88 відсотків до планових призначень на серпень.

докладніше »



06 серпня 2013, 16:00
Місцеві бюджети області отримали у серпні понад 125 млн грн. на виплату державної допомоги сім’ям з дітьми, інвалідам та малозабезпеченим сім’ям
6 серпня з державного бюджету місцевим бюджетам перерахована субвенція на виплату допомоги сім'ям з дітьми, малозабезпеченим сім'ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам та тимчасової державної допомоги дітям в сумі 125.872,3 тис. грн, що становить 99,3 відсотка до планових призначень на серпень поточного року.

докладніше »



02 серпня 2013, 16:10
Субвенції з державного бюджету на фінансування заходів, пов’язаних із охороною здоров’я в Луганській області, надійшли до місцевих бюджетів на початку серпня у повному обсязі до запланованих призначень на місяць
Станом на 2 серпня з державного бюджету місцевим бюджетам Луганської області перераховані у повному обсязі до запланованих призначень на серпень субвенції на: придбання медикаментів та виробів медичного призначення для забезпечення швидкої медичної допомоги в сумі 1.482,0 тис. грн; придбання витратних матеріалів для закладів охорони здоров'я та лікарських засобів для інгаляційної анестезії в сумі 917,3 тис. грн; часткове відшкодування  вартості лікарських засобів для лікування осіб з гіпертонічною хворобою в сумі 893,2 тис. грн.



02 серпня 2013, 09:00
Урядом схвалено Стратегію розвитку системи управління державними фінансами
1 серпня на засіданні Уряду схвалено Стратегію розвитку системи управління державними фінансами. Розпорядження підготовлено з метою визначення основних напрямів та шляхів розвитку системи управління державними фінансами на період до 2017 року.

докладніше »



12 липня 2013, 09:00
Інформація щодо надходжень податків і зборів та міжбюджетних трансфертів до зведеного бюджету Луганської області станом на 11 липня 2013 року
За оперативними даними Головного управління Державної  казначейської служби України у Луганській області до доходної частини  загального фонду  місцевих бюджетів  без урахування міжбюджетних трансфертів станом на 11 липня  2013 року  зараховано 100.863,0  тис грн   податків, зборів та інших обов’язкових платежів, що становить  28,5 відсотка до плану, затвердженого місцевими радами на липень.

докладніше »



08 липня 2013, 16:00
З державного бюджету надішли кошти субвенції на виплату допомоги сім'ям з дітьми та малозабезпеченим сім'ям в сумі 125,8 млн грн.
8 липня   з державного бюджету місцевим бюджетам Луганської області перерахована  субвенція на виплату допомоги сім'ям з дітьми, малозабезпеченим сім'ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам та тимчасової державної допомоги дітям в сумі 125.873,7 тис. грн, що становить 99,3 відсотка до планових показників на липень поточного року.

докладніше »



03 липня 2013, 16:00
Місцевими бюджетами області в повному обсязі до планових призначень на липень отримані субвенції з державного бюджету на фінансування заходів з охорони здоров’я
Станом на 3 липня з державного бюджету місцевим бюджетам в повному обсязі до планових призначень на липень перераховані субвенції на: придбання медикаментів та виробів медичного призначення для забезпечення швидкої медичної допомоги в сумі 1.482,0 тис. грн; придбання витратних матеріалів для закладів охорони здоров'я та лікарських засобів для інгаляційної анестезії в сумі 917,3 тис. грн; часткове відшкодування  вартості лікарських засобів для лікування осіб з гіпертонічною хворобою в сумі 893,2 тис. грн.

докладніше »



26 червня 2013, 09:47
Державна служба України: підсумки роботи та завдання на майбутнє
18 липня виповнюється два роки з часу утворення Указом Президента України №769/2011 Національного агентства України з питань державної служби - центрального органу виконавчої влади зi спеціальним статусом, що забезпечує формування та реалізацію єдиної державної політики у сфері державної служби, здійснює функціональне управління державною службою, бере участь у формуванні державної політики у сфері служби в органах місцевого самоврядування.

докладніше »



21 червня 2013, 16:00
Інформація щодо надходжень податків і зборів та міжбюджетних трансфертів до зведеного бюджету Луганської області станом на 21 червня 2013 року
За оперативними даними головного управління Державної  казначейської служби України у Луганській області до доходної частини  загального фонду  місцевих бюджетів  без урахування міжбюджетних трансфертів станом на     21 червня  2013 року  зараховано 185.709,6  тис грн   податків, зборів та інших обов’язкових платежів, що становить  55,4    відсотка до плану, затвердженого місцевими радами на червень.

докладніше »



13 червня 2013, 16:00
Посилення соціального захисту населення є пріоритетним для влади
13 червня в Комунікативному центрі Уряду відбулась відеоконференція за участю представників Головних фінансових управлінь та громадськості Одеської, Дніпропетровської, Харківської та Львівської областей, а також керівників структурних підрозділів Міністерства фінансів України.

докладніше »



05 червня 2013, 16:00
До місцевих бюджетів області надійшло з державного бюджету 5,4 млн грн. цільових трансфертів
Станом на 5 червня поточного року до місцевих бюджетів області надійшло субвенцій з державного бюджету в сумі  5.441,6 тис. грн, що становить  3,2 відсотка до планових показників на червень.

докладніше »



05 червня 2013, 14:56
Розпочато проведення оцінювання учасників конкурсу з добору до Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації»
31 травня розпочато наступний етап конкурсу з добору кандидатів до Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації» у 2013 році – проведення оцінювання учасників конкурсу. Оцінювання проводиться, відповідно до графіку, інтерв‘ю-центрами, створеними в усіх регіонах України на базі регіональних інститутів державного управління Національної академії державного управління при Президентові України та центрів перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій.

докладніше »



05 червня 2013, 14:45
Стартував II тур Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець-2013»
В Україні стартував другий тур конкурсу «Кращий державний службовець», який відбуватиметься протягом травня-червня поточного року. Завдяки участі в цьому конкурсі у державних службовців II - VII категорії посад з'явиться можливість презентувати себе як кваліфікованого, ерудованого та перспективного працівника.

докладніше »




Попередня сторінка || Наступна сторінка
Сторінки:
12345678910

Архів по роках:

200820092010201120122013201420152016
Sub_Class with id 0 does not exist
Sub_Class with id 0 does not exist
Sub_Class with id 0 does not exist
Sub_Class with id 0 does not exist

© 2006-2013 Луганська обласна державна адміністрація
91016, Україна, м. Сєвєродонецьк, пр-т.Центральний, 59
Тел. (+38 0645) 70-50-85 , Тел./Факс (+38 0645) 70-50-86
У разі використання матеріалів сайту посилання на www.loga.gov.ua є обов'язковим.
Технічна підтримка: Відділ інформаційно-комп'ютерного забезпечення апарату
Лист адміністратору Веб-сервера