09 серпня 2016, 17:07

Виїздна нарада з розгляду звернення КП «Сєвєродонецьке підприємство садово-паркового господарства та благоустрою»

Під головуванням заступника голови облдержадміністрації Гуца В.В. 09.08.2016 відбулась виїзна нарада з розгляду звернення КП «Сєвєродонецьке підприємство садово-паркового господарства та благоустрою» з питань обстеження земельної ділянки орієнтовною площею   41,7400  га, розташованої за межами населених пунктів, на території, яка, за даними Державного земельного кадастру враховується в Мирнодолинській селищній раді Попанснянського  району Луганської області.

В нараді взяли участь представники Департаменту комунальної власності, земельних та майнових відносин облдержадміністрації, Управління Держгеокадастру у м. Сєвєродонецьку Луганської області та Сєвєродонецької міської ради.

За підсумками наради вирішено продовжити роботу з зазначеного питання. КП «Сєвєродонецьке підприємство садово-паркового господарства та благоустрою» надати додаткові матеріали. Комісії з розгляду земельних питань, склад якої затверджений розпорядженням голови обласної державної адміністрації – керівника обласної військо-цивільної адміністрації від 14.12.2015 № 616 (зі змінами) розглянути на наступному засіданні зазначене звернення.