22 листопада 2016, 12:01

Нарада щодо проведення інвентаризації земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення та сільськогосподарського призначення

За ініціативою директора Департаменту комунальної власності, земельних та майнових відносин облдержадміністрації Кваса В.Н., під головування заступника голови облдержадміністрації Гуца В.В., 21 листопада 2016 року відбулась нарада щодо проведення інвентаризації земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення та сільськогосподарського призначення, а також проходження межі населеного пункту м. Кремінна.

В зазначеній нараді взяли участь представники управління архітектури та містобудування облдержадміністрації, Головного управління Держгеокадастру у Луганській області та Кремінської міської ради.

Суть в тому, що до Луганської обласної державної адміністрації звернулось товариство з обмеженою відповідальністю «Індустріал-Донбас-Сервіс» щодо необхідності проведення інвентаризації земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення та сільськогосподарського призначення, а також проходження межі населеного пункту м. Кремінна, у зв’язку з тим, що використовуються картографічні матеріали з різними даними.

Межа району, села, селища, міста, району у місті - це умовна замкнена лінія на поверхні землі, що відокремлює територію району, села, селища, міста, району у місті від інших територій. Межі встановлюються і змінюються за проектами землеустрою щодо встановлення (зміни) меж адміністративно-територіальних одиниць. Проекти землеустрою щодо зміни меж населених пунктів розробляються з урахуванням генеральних планів населених пунктів.

За інформацією Кремінської міської ради на цей час розробляється проект землеустрою щодо встановлення меж міста Кремінна.

Робота з зазначеного питання триває та знаходиться на контролі Департаменту комунальної власності, земельних та майнових відносин облдержадміністрації