20 січня 2017, 10:06

На цьому тижні відбулися ряд нарад

За ініціативою Департаменту комунальної власності, земельних та майнових відносин облдержадміністрації, під головуванням заступника голови облдержадміністрації Гуца В.В. відбулись декілька нарад, а саме:

 

18.01.2017 - з питань проведення паспортизації гідротехнічних споруд гідротехнічних споруд в рамках реалізації заходів по Регіональній програмі з охорони навколишнього природнього середовища Луганської області на 2016-2018 роки та оформлення права власності на них.

 

19.01.2017 - щодо звернення Служби автомобільних доріг у Луганській області.

 

20.01.2017 - щодо вирішення проблемних питань стосовно вводу в експлуатацію повітряної лінії електропередачі на ПС Станиця Луганська від ПЛ-35кВ Плотина-Комишне.

 

На нарадах розглядались питання виявлення, взяття на облік безхазяйних гідротехнічних споруд та прийняття такого майна у комунальну власність відповідних територіальних громад, включення до Регіональної програми з охорони навколишнього природнього середовища Луганської області на 2016 – 2018 роки природоохоронного заходу з охорони і раціонального використання земель, а саме: паспортизації 28 гідротехнічних споруд, право оренди на які у комплексі з земельними ділянками водного фонду під водними об’єктами в подальшому планується виставляти на земельні торги та звернення юридичних осіб.

 

Метою проведення зазначених нарад є визначення технічного стану гідротехнічних споруд, які експлуатуються тривалий час, задля попередження передчасного виходу споруди з діючого стану чи аварії.