16 червня 2017, 15:10

Шановні працівники медичної сфери!

Напередодні Дня медичного працівника висловлюємо представникам найгуманнішої у світі професії найтепліші слова вдячності. Віримо, що найкращі традиції медичної еліти – лікарська честь і громадська відповідальність, висока моральність та інтелігентність, працьовитість і професійність – будуть тільки примножуватись та слугуватимуть на благо народу України.

Приємно відзначити, що медичні працівники області, навіть в нелегких умовах сьогодення, намагаються не знижувати обсягів і якості медичної допомоги.

Хочеться підкреслити, що одне з найголовніших ваших досягнень – це збереження мережі медичних закладів, їхнього кадрового потенціалу. Завдяки медичним працівникам області вдалося зберегти охорону здоров’я як галузь. Тому, що без кваліфікованих фахівців своєї справи, без відданих медицині людей, вирішити завдання збереження і зміцнення здоров’я населення області неможливо.

У переддень свята висловлюю всім працівникам медичної галузі безмежну вдячність за врятовані життя, за повернуте здоров’я і радість.

Дозвольте побажати вам міцного здоров’я і благополуччя, так необхідних у вашій нелегкій та благородній справі, здоров’я вашим рідним та близьким!

Зі святом вас! Щастя вам і добра! І нехай клятва Гіппократа ніколи не буде обтяжливим обов’язком, а лише приємною місією!

 

 

Директор Департаменту комунальної власності,

земельних та майнових відносин Луганської ОДА                   С.О. ОЛЕЙНІКОВ