14 липня 2016, 16:15

Робота обласної виїзної консультативної поліклініки Луганської обласної клінічної лікарні завершила роботу у Біловодському районі.

   Сьогодні обласна виїзна консультативна поліклініка Луганської обласної клінічної лікарні закінчила роботу у Біловодському районі.

   Попит на спеціалістів був дуже великий і незважаючи на те, що літо, спека, городи, худоба і тому подібне, селяни з радістю йшли на прийомдо лікарів, бо приїхали спеціалісти, яких немає навіть у районній лікарні.

   За 4 виїзди лікарі консультативної поліклініки охопили консультаціями 6 сіл і більше 600 чоловік, а майже 300 з них побували у 2-3 спеціалістів.

   За час сьогоднішнього виїзду, до лікарів звернулося 99 пацієнтів з с. Бараніківка, 45 з яких побували на прийомі у кількох спеціалістів.

   Серед проконсультованого населення більшість має, на жаль,по кілька хронічних захворювань, які потребують кваліфікованого диспансерного нагляду, а багато з яких потребують стаціонарного та оперативного лікування.

   Це був останній літній виїзд, а уже з осені розпочнуться виїзди у села розташовані у зоні розмежування Станично-Луганського, Новоайдарського таПопаснянського районів.

Заступник головного лікаря

з поліклінічної роботи                                                                          С.В. Шведюк