Предмет закупівлі
|
Код КЕКВ
|
Джерело фінансування
|
Очікувана вартість предмета закупівлі
|
Процедура закупівлі
|
Орієнтований початок проведення процедури закіпівлі
|
Підрозділ,(особа/и) яких планується залучити до підготовки тендерної документації
|
Примітки Тимчасовий кошторис
|
1
|
2
|
3
|
4
|
5
|
6
|
7
|
8
|
Прдукти харчової промисловості
|
1133
|
|
|
|
|
|
|
01.13.2 Фрукти,ягоди та горіхи – Яблука.
Інші фрукти по сезону.
|
|
Пенсійний фонд
Пенсійний фонд
|
|
Запит цінових пропозицій
Запит цінових пропозицій
|
032009
05.2009
|
|
|
01.11.2 Культури овочеві по сезону-Картопля Заготовка Картопля
|
|
Обласний бюджет
Обласний бюджет
|
|
Запит цінових пропозицій
Запит цінових пропозицій
|
05.2009.
08.2009.
|
|
|
01.12.1
Овочі свіжі по сезону. Заготовка овочів
|
|
Обласний бюджет
Пенсійний фонд
Обласний бюджет
|
|
Запит цінових пропозицій
Запит цінових пропозицій
|
05.2009
08.2009
|
|
|
.15.11.1
М»ясо свіже та заморожене
|
|
Обласний бюджет
|
|
Запит цінових пропозицій
|
03.2009
|
|
|
15.12.1
М»ясо та харчові убпродукти свійської птиці
|
|
Обласний бюджет
|
|
Запит цінових пропозицій
|
03.2009
|
|
|
15.51.1
Молоко рідке та вершки
|
|
Обласний бюджет
|
|
Запит цінових пропозицій
|
03.2009
|
|
|
15.51.4 Сирсичужний та кисломолочний
|
|
Обласний бюджет
|
|
Відкриті торги
|
03.2009
|
|
|
15.51.5
Продукти молочні інші.
|
|
Обласний бюджет
Пенсійний фонд
|
|
Відкриті торги
|
03.2009
|
|
|
15.20.1 Продукція рибна
|
|
Обласний бюджет
|
|
Відкриті торги
|
03.2009
|
|
|
15.32.1
Соки фруктові та овочеві
|
|
Пенсійний фонд
|
|
Запит цінових пропозицій
|
03.2009
|
|
|
5.33.1
Продукти готові та консерви овочеві
|
|
Пенсійний фонд
|
|
Запит цінових пропозицій
|
03.2009
|
|
|
5.85.1
Вироби хлібобулочні,тістечка та здобні вироби
|
|
Обласний бюджет
|
|
Відкриті торги
|
03.2009
|
|
|
Разом:
|
|
|
|
|
|
|
|