Предмет закупівлі
|
Код КЕКВ (для бюджетних коштів)
|
Джерело фінансування
|
Очікувана вартість предмета закупівлі
|
Процедура закупівлі
|
Орієнтований початок проведення процедури закупівлі
|
Підрозділ/и (особа/и) яких планується залучити до підготовки тендерної документації (запиту цінових пропозицій котирувань)
|
Примітка
|
1
|
2
|
3
|
4
|
5
|
6
|
7
|
8
|
Препарати лікарські
24.42.1
|
1132
|
Кошти бюджуту15%
та спеціального фонду 85%
|
300000,00
(триста тисяч грн. 00 коп.)
|
Відкриті торги
|
Березень 2009 р.
|
Пархоменко І.Ф. секретар тендерного комітету
|
|
15.13.1 М'ясопродукти
|
1133
|
Кошти спеціального
фонду
|
178905,00 (сто сімдесят вісім тисяч дев'ятсот п'ять грн. 00 коп.)
|
Запит цінових пропозицій
|
Березень 2009 р.
|
Пархоменко І.Ф. секретар тендерного комітету
|
|
15.11.1 М'ясо свіже та заморожене
|
1133
|
Обласного бюджету
|
310000,00 (Триста десять тис. грн. 00 коп.)
|
Відкриті торги
|
Березень 2009 р.
|
Пархоменко І.Ф. секретар тендерного комітету
|
|
15.20.1 Продукція рибна
|
1133
|
Обласного бюджету
|
134700,00 (Сто тридцять чотири тисячі сімсот грн. 00 коп.)
|
Запит цінових пропозицій
|
Березень 2009 р.
|
Пархоменко І.Ф. секретар тендерного комітету
|
|
15.12.1 М'ясо та харчові субпродукти свійської птиці
|
1133
|
Обласного бюджету
|
106900,00 (Сто шість тисяч де’вятьсот грн. 00 коп.)
|
Запит цінових пропозицій
|
Березень 2009 р.
|
Пархоменко І.Ф. секретар тендерного комітету
|
|
15.51.4 Сири сичужні та кисломолочні
|
1133
|
Обласного бюджету
|
135800,00 (Сто тридцять п'ять тисяч вісімсот грн. 00 коп.)
|
Запит цінових пропозицій
|
Березень 2009 р.
|
Пархоменко І.Ф. секретар тендерного комітету
|
|
15.51.5 Продукти молочні інші
|
1133
|
Обласного бюджету
|
134452,00 (Сто тридцять чотири тисячі чотириста п'ятьдесят дві грн. 00 коп.)
|
Запит цінових пропозицій
|
Березень 2009 р
|
Пархоменко І.Ф. секретар тендерного комітету
|
|
15.81.1 Вироби хлібобулочні
|
1133
|
Обласного бюджету
|
138230,00 (Сто тридцять вісім тисяч двісті тридцять грн.)
|
Запит цінових
|
Березень 2009 р.
|
Пархоменко І.Ф. секретар тендерного комітету
|
|
15.33.1 Продукти готові та консерви овочеві
|
1133
|
Кошти спеціального фонду
|
60000,00 (Шістьдесят тисяч грн. 00 коп.)
|
Запит цінових
|
Липень 2009 р.
|
Пархоменко І.Ф. секретар тендерного комітету
|
|
01.11.2 Картопля
|
1133
|
Обласного бюджет 75%
Кошти спеціального фонду 25%
|
90000,00
дев'яносто тис. грн. 00 коп.
|
Запит цінових
|
Вересень 2009 р.
|
Пархоменко І.Ф. секретар тендерного комітету
|
|