Предмет закупівлі
|
Код КЕКВ
|
Джерело фінансування
|
Очікувана вартість предмета закупівлі
|
Процедура закупівлі
|
Орієнтований початок проведен
ня процедури закупівлі
|
Підрозділ,(особа/и) яких планується залучити до підготовки тендерної документації
|
Примітки Тимчасо
вий кошторис
1квартал 2010р.
|
1
|
2
|
3
|
4
|
5
|
6
|
7
|
8
|
Пордукти харчування
|
1133
|
|
|
|
|
|
|
01.11.2 Культури овочеві по сезону-(картопля )
Заготовка Картопля
|
|
Загальний фонд
|
|
Запит цінових пропозицій
|
05.2010.
09.2010.
|
Тендерний коітет
Тендерний комітет
|
|
01.12.1
Овочі свіжі по сезону.
Заготовка овочів
|
|
Загальний фонд
спецфонд
Загальний фонд
|
|
Запит цінових пропозицій
Запит цінових пропозицій
|
05.2010
09.2010
|
Тендерний комітет
Тендерний комітет
|
|
15.20.1 Продукція рибна
|
|
Загальний фонд
|
|
Відкриті торги
|
03.2009
|
Тендерний комітет
|
|
15.33.1 Продукти готові та консерви овочеві
|
|
спецфонд
|
|
Відкриті торги
|
03.2010
|
Тендерний комітет
|
|
15.51.4 Сирсичужний та кисломолочний
|
|
Загальний фонд
|
|
Відкриті торги
|
03.2009
|
Тендерний комітет
|
|
15.51.5 Продукти молочні інші.
|
|
Загальний фонд
спецфонд
|
|
Відкриті торги
|
03.2009
|
Тендерний комітет
|
|
15.85.1
Вироби хлібобулочні,тістечка та здобні вироби
|
|
Загальний фонд
|
|
Відкриті торги
|
03.2010
|
Тендерний комітет
|
|
01.13.2 Фрукти,ягоди та горіхи .
|
|
Спецфонд
|
|
Запит цінових пропозицій
|
06.2010
|
Тендерний комітет
|
|
15.11.1
М»ясо свіже та заморожене
|
|
Загальний фонд
|
|
Відкриті торги
|
08.2010
|
Тендерний комітет
|
|
15.13.1
«М»ясопродукти»
|
|
Загальний фонд
|
|
Запит цінових пропозицій
|
06.2009
|
Тендерний комітет
|
|
15.32,1
Соки фруктові та овочеві
|
|
спецфонд
|
|
Запит цінових пропозицій
|
06.2010
|
Тендерний комітет
|
|
15.51.1 Молоко рідке та вершки
|
|
Загальний фонд
|
|
Запит цінових пропозицій
|
06.2010
|
Тендерний комітет
|
|
15.51.3
Масло вершкове
|
|
Загальний фонд
|
|
Запит цінових пропозицій
|
06.2010
|
Тендерний комітет
|
|
15.12.1
М»ясо та харчові субпродукти свійської птиці
|
|
Загальний фонд
|
|
Запит цінових пропозицій
|
06.2010
|
Тендерний комітет
|
|
15.20.1 Продукція рибна
|
|
Загальний фонд
|
|
Відкриті торги
|
08.2009
|
Тендерний комітет
|
|
15.33.1 Продукти готові та консерви овочеві
|
|
спецфонд
|
|
Відкриті торги
|
08.2010
|
Тендерний комітет
|
|
15.51.4 Сирсичужний та кисломолочний
|
|
15.51.4 Сирсичужний та кисломолочний
|
|
Відкриті торги
|
08.2010
|
Відкриті торги
|
|
15.51.5 Продукти молочні інші.
|
|
Загальний фонд
спецфонд
|
|
Відкриті торги
|
08.2009
|
Тендерний комітет
|
|
5.51.5 Продукти молочні інші.
|
|
Загальний фонд
спецфонд
|
|
Відкриті торги
|
08.2009
|
Тендерний комітет
|
|
15.85.1
Вироби хлібобулочні,тістечка та здобні вироби
|
|
Загальний фонд
|
|
Відкриті торги
|
08.2010
|
Тендерний комітет
|
|
01.13.2 Фрукти,ягоди та горіхи .
|
|
Спецфонд
|
|
Запит цінових пропозицій
|
09.2010
|
Тендерний комітет
|
|
15.12.1
М»ясо та харчові субпродукти свійської птиці
|
|
Загальний фонд
|
|
Запит цінових пропозицій
|
09.2010
|
Тендерний комітет
|
|
15.13.1
«М»ясопродукти»
|
|
Загальний фонд
|
|
Запит цінових пропозицій
|
09.2009
|
Тендерний комітет
|
|
15.32,1
Соки фруктові та овочеві
|
|
спецфонд
|
|
Запит цінових пропозицій
|
09.2010
|
Тендерний комітет
|
|
15.51.1 Молоко рідке та вершки
|
|
Загальний фонд
|
|
Запит цінових пропозицій
|
09.2010
|
Тендерний комітет
|
|
15.51.3
Масло вершкове %
|
|
Загальний фонд
|
|
Запит цінових пропозицій
|
09.2010
|
Тендерний комітет
|
|