Предмет закупівлі
|
Код КЕКВ (для бюджетних коштів)
|
Джерело фінансування
|
Очікувана вартість предмета закупівлі
|
Процедура закупівлі
|
Орієнтований початок проведення процедури закупівлі
|
Підрозділ/и (особа/и) яких планується залучити до підготовки тендерної документації (запиту цінових пропозицій котирувань)
|
Примітка
|
1
|
2
|
3
|
4
|
5
|
6
|
7
|
8
|
15.13.1 М'ясопродукти
|
1133
|
Кошти загального та спеціального
фондів
|
|
Запит цінових пропозицій
|
Липень 2010 р.
|
Пархоменко І.Ф. секретар тендерного комітету
|
|
15.11.1 М'ясо свіже та заморожене
|
1133
|
Кошти загального та спеціального
фондів
|
|
Запит цінових пропозицій
|
Липень 2010 р.
|
Пархоменко І.Ф. секретар тендерного комітету
|
|
15.20.1 Продукція рибна
|
1133
|
Кошти загального та спеціального
фондів
|
|
Запит цінових пропозицій
|
Липень 2010 р.
|
Пархоменко І.Ф. секретар тендерного комітету
|
|
01.11.2 Картопля
|
1133
|
Кошти загального та спеціального
фондів
|
|
Запит цінових
|
Липень 2010 р.
|
Пархоменко І.Ф. секретар тендерного комітету
|
|