Sub_Class with id 258 does not exist
Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія)Діяльність ОДАВійськово-цивільна адміністраціяДепартаменти та управлінняДепартамент соціального захисту населенняНовини
Луганська обласна державна адміністрація
| |


ГоловнаЛист адміністратору Веб-сервераКарта сайту

ОпитуванняОпитування
Дитяча гаряча лінія

Сьогодні: понеділок, 06 травня 2024
Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія)Діяльність ОДАВійськово-цивільна адміністраціяДепартаменти та управлінняДепартамент соціального захисту населення
 
Новини

15 листопада 2012, 16:26
З 13-15 листопада 2012 року вГоловному управлінні праці та соціального захисту населення Луганської облдержадміністрації відбувся семінар
З 13-15 листопада 2012 року вГоловному управлінні праці та соціального захисту населення  Луганської облдержадміністрації відбувся семінар для спеціалістів місцевих органів соціального захисту по роботі з єдиним прикладним програмним забезпеченням інформаційно-аналітичної системи соціального захисту населення.



14 листопада 2012, 18:29
Міжнародний день сліпих відзначають всі організації.
Щорічно з 1984 року за рішенням Всесвітньої організації охорони здоров’я 13 листопада відзначається Міжнародний день сліпих.

докладніше »



09 листопада 2012, 14:48
Зміни до Комплексної обласної програми соціального захисту ветеранів війни, праці, військової служби, воїнів-інтернаціоналістів, пенсіонерів та громадян похилого віку на 2012-2016 роки
Рішенням п’ятнадцятої сесії Луганської обласної ради шостого скликання від 09.11.2012 прийняті зміни до Комплексної обласної програми соціального захисту ветеранів війни, праці, військової служби, воїнів-інтернаціоналістів, пенсіонерів та громадян похилого віку на 2012-2016 роки.          Відповідно до них, починаючи з  2012 року інваліди війни, інвалідність яких пов’язана з пораненням в період бойових дій на території інших держав, будуть отримувати грошову допомогу у розмірі 500 грн  до 25 грудня – Дня вводу радянських військ у Афганістан.

докладніше »



07 листопада 2012, 16:14
Санаторно-курортне лікування громадян, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи
Оздоровлення громадян, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи, є одним із напрямків роботи соціальної сфери та  знаходиться під постійним контролем Головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації.

докладніше »



05 листопада 2012, 13:44
Указом Президента України від 03.11.2012 № 628 начальнику Головного управління праці та соціального захисту населення Поліщук О.А. присвоєно почесне звання "Заслужений працівник соціальної сфери України"
За вагомий особистий внесок у реалізацію державної політики у сфері соціального захисту населення, забезпечення прав дітей і непрацездатних громадян похилого віку, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівника соціальної сфери почесне звання "Заслужений працівник соціальної сфери України" присвоєно начальнику Головного управління праці та соціального захисту населення Поліщук О.А.



02 листопада 2012, 15:55
НАДАННЯ РЕАБІЛІТАЦІЙНИХ ПОСЛУГ ДІТЯМ – ІНВАЛІДАМ НА ПОСТІЙНОМУ КОНТРОЛІ
В області   створена система реабілітаційної допомоги дітям-інвалідам, яка базується на основних принципах діяльності: своєчасності, безперервності, послідовності та доступності в наданні комплексної реабілітаційної допомоги дітям з фізичними та розумовими вадами. реабілітації дітей з вадами фізичного та розумового розвитку, надає підтримку родинам, які виховують дітей з особливими потребами. 31 жовтня поточного року в Головному управлінні праці та соціального захисту населення облдержадміністрації  відбувся учбовий семінар за участю директорів центрів соціальної реабілітації  для дітей –інвалідів.

докладніше »



01 листопада 2012, 10:50
4 листопада 2012 року в Україні відзначається День працівників соціальної сфери.
Обласні урочисті збори з нагоди Дня працівника соціальної сфери (за участю керівників облдержадміністрації і обласної ради)  відбудуться 31.10.2012 року бо 11-00 у приміщенні Луганської обласної філармонії   Соціальна  політика на  Луганщині проводиться через  управління праці та соціального захисту населення, управління Пенсійного Фонду України, регіональні підрозділи обласного  центру зайнятості, фондів соціального страхування, центру соціальних служб для дітей, сім”ї та молоді, а також науково-дослідний  інститут  та вищі навчальні заклади.  Мережа територіальних центрів соціального обслуговування (надання соціальних послуг), реабілітаційних центрів  та інтернатних установ вирішує проблеми соціально вразливих верств населення, які потребують всебічної підтримки та допомоги  з боку держави.

докладніше »



01 листопада 2012, 10:31
Семінар з працівниками управлінь праці та соціального захисту населення міськвиконкомів та райдержадміністрацій з питань визначення даних про заробітну плату чорнобильців за роботу в зоні відчуження в 1986-1990 роках.
30 жовтня 2012 року в Головному управлінні праці та соціального захисту населення облдержадміністрації відбувся навчальний семінар зі спеціалістами управлінь щодо організації роботи по підготовці, збиранні письмових заяв та необхідних документів громадянам України з числа інвалідів внаслідок каліцтва або захворювання  (категорія 1) і осіб, які втратили годувальника внаслідок Чорнобильської катастрофи, для подальшого розгляду на засіданнях обласної комісії та видачі довідки про заробітну плату, одержану за роботу в зоні відчуження в 1986 – 1990 роках, у разі, коли підприємство, установу або організацію ліквідовано без правонаступника.

докладніше »



01 листопада 2012, 09:01
Чергове засідання обласної комісії по встановленню статусу громадян, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи.
30 жовтня 2012 року відбулося чергове засідання обласної комісії з видачі посвідчень особам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, та розгляду спірних питань визначення статусу осіб, які брали участь у ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС і встановлення факту участі громадян у ліквідації ядерних аварій, ядерних випробувань, у військових навчаннях із застосуванням ядерної зброї щодо розгляду документів.

докладніше »



29 жовтня 2012, 13:03
Реализация права работников на коллективную защиту своих прав и интересов.
Вам не выплачивается заработная плата? Коллектив, в котором вы работаете, не может заключить или внести изменения в коллективный договор? Работодатель не выполняет нормы коллективного договора или требования законодательства о труде? Эти права можно защитить в рамках Закона Украины «О порядке разрешения коллективных трудовых споров (конфликтов)».  Почти 14 лет в Украине эффективно работает система внесудебного разрешения коллективных трудовых споров. Национальная служба посредничества и примирения (дальше – НСПП) была создана в соответствии с Указом Президента Украины для содействия урегулированию коллективных трудовых споров (конфликтов). В дальнейшем ее отделения начали работать во всех областях Украины, в том числе и в Луганской области.

докладніше »



26 жовтня 2012, 08:03
Запрацювала обласна комісія з визначення даних про заробітну плату чорнобильців за роботу в зоні відчуження в 1986-1990 роках.
24 жовтня 2012 року відбулося перше засідання обласної комісії з визначення даних про заробітну плату чорнобильців, які працювали в зоні відчуження в 1986-1990 роках.

докладніше »



22 жовтня 2012, 08:41
В Білокуракинському районі відбулось засідання колегії Головного управління праці та соціального захисту населення Луганської облдержадміністрації.
19 жовтня 2012 року на базі управління праці та соціального захисту населення Білокуракинської райдержадміністрації відбулось виїзне засідання колегії Головного управління праці та соціального захисту населення  облдержадміністрації щодо стану виконання в області соціальних ініціатив Президента України. В засідання колегії взяли участь начальники міськрайуправлінь праці та соціального захисту населення, а також керівництво Білокуракинського району.

докладніше »



19 жовтня 2012, 14:30
18 жовтня 2012 відбувся семінар на тему: «Применение новых подходов к оцениванию доходов граждан, которые обращаются за назначением социальной помощи»
18 жовтня  2012 відбувся семінар на тему:  «Применение новых подходов к оцениванию доходов граждан, которые обращаются за назначением социальной помощи». В рамках реализации проекта Мирового банка «Усовершенствование системы социальной помощи» происходят радикальные изменения к подходу оказания населению социальной поддержки, а именно предоставления всех видов социальной помощи. Изменения коснулись практически всех этапов предоставления помощи.

докладніше »



19 жовтня 2012, 11:12
Оздоровлення громадян пільгових категорій
  Оздоровлення громадян пільгових категорій є одним з пріоритетних напрямків роботи соціальної сфери. Закупівля путівок для санаторно-курортного лікування всіх пільгових категорій громадян здійснюється безпосередньо Міністерством соціальної політики України шляхом проведення тендерних торгів. Надалі путівки розподіляються адміністративно-територіальним одиницям.

докладніше »



16 жовтня 2012, 14:20
Головою облдержадміністрації підписано розпорядження про створення обласної комісії з визначення даних про заробітну плату чорнобильців, які працювали в зоні відчуження в 1986-1990 роках.
За дорученням голови облдержадміністрації, з метою забезпечення виконання вимог Закону України «Про соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи», та на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 26.09.2012 № 886 «Про комісії з визначення даних про заробітну плату працівників за роботу в зоні відчуження в 1986-1990 роках» затверджено розпорядження голови облдержадміністрації „Про створення   обласної комісії з визначення даних про заробітну плату працівників за роботу в зоні відчуження в 1986-1990 роках” від 11.10.2012       № 1449, яким затверджено обласну комісію з зазначеного питання.

докладніше »



11 жовтня 2012, 11:15
Понад тисячу громадян прийнято в громадській приймальні Головного управління праці та соціального захисту населення .
          У 2012 році в Головному управлінні праці та соціального захисту населення відкрито  громадську приймальню, графік  роботи якої передбачає прийом громадян у тому числі у позаробочі часи та вихідні дні. Приміщення приймальні обладнано зручними меблями, містить стенди з  інформаційними  матеріалами та нормативно-правову базу. Для прийому громадян з дітьми обладнано дитячий куточок, забезпечено безперешкодний доступ у приміщення інвалідів та інших маломобільних груп населення.          За період з 01 квітня 2012 року прийнято понад тисячу громадян. Більшість з них звертаються з питань надання матеріальної допомоги, забезпечення пільговим автотранспортом та з питань надання державних соціальних допомог.          Усім громадянам, що звертаються  в приймальню Головного управління праці та соціального захисту населення, оперативно надаються вичерпні роз’яснення та консультації.

докладніше »



10 жовтня 2012, 10:28
Президент України підписав зміни до Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту»
Президент України Віктор Янукович підписав Закон №5279-VI «Про внесення змін до Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту».  

докладніше »



09 жовтня 2012, 13:39
В Головному управлінні праці та соціального захисту населення відбулась зустріч з представниками шведської компанії SCA.
В Головному управлінні праці та соціального захисту населення Луганської облдержадміністрації 09 жовтня 2012 року під головуванням начальника Головного управління  Поліщук О.А. відбулась зустріч керівників установ системи соціального захисту населення з представниками шведської компанії SCA.

докладніше »



03 жовтня 2012, 14:44
Оздоровлення дітей, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи
Важливість питання оздоровлення дітей, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи, їх права та порядок оздоровлення обумовлені Законами України « Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи », « Про оздоровлення та відпочинок дітей », Указами Президента України, постановами Уряду. Основним завданням є охоплення санаторно – курортним лікуванням і оздоровленням максимальної кількості  дітей відповідно до медичних рекомендацій.

докладніше »



02 жовтня 2012, 16:26
Інформація по наданню пільг окремим категоріям громадян на тверде паливо станом на 01.10.2012
Станом на 20.09.2012 в цілому по області міськрайуправліннями праці та соцзахисту населення вже прийнято заяв від 8644 осіб пільгових категорій, які потребують на забезпечення твердим паливом. З них  від 5367 ветеранів війни.

докладніше »




Попередня сторінка || Наступна сторінка
Сторінки:
123456

Архів по роках:

2008200920102011201220132014201520162017
Sub_Class with id 0 does not exist
Sub_Class with id 0 does not exist
Sub_Class with id 0 does not exist
Sub_Class with id 0 does not exist

© 2006-2013 Луганська обласна державна адміністрація
91016, Україна, м. Сєвєродонецьк, пр-т.Центральний, 59
Тел. (+38 0645) 70-50-85 , Тел./Факс (+38 0645) 70-50-86
У разі використання матеріалів сайту посилання на www.loga.gov.ua є обов'язковим.
Технічна підтримка: Відділ інформаційно-комп'ютерного забезпечення апарату
Лист адміністратору Веб-сервера