Sub_Class with id 258 does not exist
Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія)Діяльність ОДАВійськово-цивільна адміністраціяДепартаменти та управлінняДепартамент соціального захисту населенняНовини
Луганська обласна державна адміністрація
| |


ГоловнаЛист адміністратору Веб-сервераКарта сайту

ОпитуванняОпитування
Дитяча гаряча лінія

Сьогодні: неділя, 05 травня 2024
Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія)Діяльність ОДАВійськово-цивільна адміністраціяДепартаменти та управлінняДепартамент соціального захисту населення
 
Новини

06 грудня 2013, 14:00
У Біловодському районі проведено особистий прийом громадян
6 грудня 2013 року у Біловодському районі керівництвом Департаменту соціального захисту населення Луганської обласної держадміністрації проведено особистий прийом громадян.

докладніше »



06 грудня 2013, 09:57
Незабаром: пряма телефонна "гаряча лінія" з Директором Департаменту соціального захисту населення
Важливими чинниками у здійсненні державної соціальної політики є врахування громадської думки та встановлення діалогу з громадськістю з питань дотримання норм діючого законодавства у сфері соціального захисту населення. Для досягнення цієї мети в Департаменті соціального захисту населення Луганської обласної держадміністрації в рамках Всеукраїнського тижня права 12 грудня  з 9 до 14 години  буде працювати "гаряча лінія" директора Департаменту Поліщук О. А. за номером 93-10-01.

докладніше »



05 грудня 2013, 09:56
Шукаємо небайдужих людей
Напередодні Міжнародного Дня інвалідів відбулись обласні заходи, на яких почесною грамотою Луганської обласної держадміністрації та Луганської обласної ради був нагороджений творчий дует братів Михайла та Валентина Золотухіних (інваліди з дитинства по зору) за активну гуманістичну та громадську діяльність та вагомий особистий внесок у справу соціального захисту населення. Сьогодні творчому дуету братів виповнилося 20 років. За цей час Михайло та Валентин виступили з концертами у різних містах України та Зарубіжжя, отримали багато нагород, мають безліч ідей та напрацювань, та, звісно,  хочуть поділитися своїм досвідом з підростаючим поколінням, митцями, мешканцями Луганська та музикантами інших країн. Братами був розроблений і виданий один примірник буклету, який містить розповіді про їх життя і творчість, досягнення і проекти. Сьогодні брати Золотухіни шукають небайдужих людей, які б допомогли здійснити їх заповітне бажання - видати цю збірку великим тиражем (посилання на електронну версію буклету - http://yadi.sk/d/xWCBPoc8Cftpz). 

докладніше »



05 грудня 2013, 09:43
У Новопсковському районі відбулось свято "Золоте весілля"
З метою відродження традиції української родини, підвищення авторитету і стійкості шлюбу, створення позитивного іміджу сімейних цінностей, національної самосвідомості та духовності у Новопсковському районі вже стало традиційним проведення управлінням соціального захисту населення спільно з відділом культури райдержадміністрації районного свята „Золоте весілля”, на якому вшановуються сімейні пари, що відзначили 50-річний ювілей подружнього життя.

докладніше »



03 грудня 2013, 16:02
3 декабря - Международный День инвалидов
В 1992 году Генеральная Ассамблея ООН провозгласила 3 декабря «Международным днем инвалидов». Этот день напоминает всем о нуждающихся в поддержке и помощи. Сегодня  в Украине за счет средств государственного бюджета реализуются различные программы социальной защиты лиц с ограниченными физическими возможностями. 

докладніше »



03 грудня 2013, 14:38
Состоялась церемония награждения победителей и призёров областного конкурса работ среди детей с ограниченными возможностями "Голуб надії"
3 декабря в Луганской областной библиотеке для детей состоялась церемония награждения победителей и призёров областного конкурса работ среди детей с ограниченными возможностями "Голуб надії", организованная Луганской областной организацией Общества Красного Креста Украины. Ежегодно такой конкурс проводится во всех городах и районах Луганской области. 

докладніше »



03 грудня 2013, 08:58
З першого грудня поточного року змінено розмір мінімальної заробітної плати та прожиткового мінімуму
Згідно з пп. 8 та 9 п.1 ст. 40 Бюджетного кодексу України розмір мінімальної заробітної плати та прожиткового мінімуму  у розрахунку на місяць на одну особу, а також окремо для основних соціальних і демографічних груп населення на відповідний бюджетний період визначається в Законі про Державний бюджет на відповідний рік. З першого грудня поточного року змінюється розмір мінімальної заробітної плати та прожиткового мінімуму відповідно до Закону України «Про Державний бюджет України на 2013 рік» від 06.12.2012 р. № 5515-VI.

докладніше »



02 грудня 2013, 15:37
Сьома щорічна регіональна конференція з питань інституційної розбудови
7-8 листопада 2013 року у Національному агентстві України з питань державної служби проходила Сьома щорічна регіональна конференція з питань інституційної розбудови. Конференція відбувалася за підтримки Робочої групи «Реформування державного управління» тематичної платформи № 1 «Демократія, належне врядування та стабільність» в рамках ініціативи Європейського Союзу «Східне партнерство».

докладніше »



29 листопада 2013, 18:31
Состоялись торжественные мероприятия, посвященные Международному Дню инвалидов
29 ноября 2013 года по случаю Международного дня инвалидов в Луганской облгосадминистрации состоялась встреча руководства облгосадминистрации с представителями общественных организаций инвалидов Луганской области. Во время встречи лицам, которые занимают активную общественную позицию, вносят посильный вклад в развитие программ социальной защиты людей с ограниченными физическими возможностями, были вручены государственные награды, грамоты областного совета и облгосадминистрации.

докладніше »



28 листопада 2013, 15:24
Відбулась селекторна нарада з питань соціального захисту населення
28 листопада 2013 року директор Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Поліщук Е. А. провела  селекторну нараду з ряда питань, які є найбільш актуальними на сьогодні, а саме створення центрів надання соціальних послуг в сфері соціального забезпечення («прозорі соціальні офіси»), забезпечення громадян вугіллям, своєчасність виплат державних соціальних допомог, впровадження на теріторії області корекційних програм для осіб, що вчинили насильство в сім΄ї та інші.

докладніше »



27 листопада 2013, 15:04
Відбулося засідання Луганської обласної тристоронньої соціально-економічної ради
27 листопада 2013 року відбулося засідання Луганської обласної тристоронньої соціально-економічної ради. Відкрив та головував на засіданні перший заступник голови облдержадміністрації Е.М.Лозовський, - співголова Ради від сторони облдержадміністрації. Представники сторін соціального діалогу обговорили ситуацію, яка склалася на сьогодні в Україні у зв'язку з проблемою вступу України в економічну Асоціацію з Євросоюзом. В обговоренні взяли участь голова Федерацією професійних спілок Луганської області В.О.Тураєв, генеральний директор ТОВ «Мілам» Б.М.Макаревич, голова Луганської територіальної організації профспілки працівників вугільної промисловості України О.С.Бічев, голова обласної молодіжної ради О.К.Акімов. Більшість учасників обговорення висловилися на підтримку рішення керівництва країни і зазначили, що пауза в процесі вступу до Асоціації не є відмовою від європейського шляху розвитку України.

докладніше »



21 листопада 2013, 18:59
Состоялось заседание экспертной рабочей группы по мониторингу областных программ по вопросам гендерного равенства женщин и мужчин
21 ноября состоялось заседание экспертной рабочей группы по мониторингу областных программ по вопросам гендерного равенства женщин и мужчин, на котором были подведены итоги аналитического исследования, проведенного в городах Ровеньки и Антрацит по соблюдению гендерного равенства. Данное исследование дало возможность проанализировать ход выполнения региональной Программы по утверждению гендерного равенства во всех сферах жизнедеятельности населения Луганской области на 2010-2014 годы в указанных городах.  

докладніше »



21 листопада 2013, 14:35
Підведено підсумки конкурсу „Кращий працівник соціальної сфери Луганщини 2013”
21 листопада 2013 року в Луганському Національному університеті імені Тараса Шевченка відбулося урочисте нагородження переможців та лауреатів конкурсу „Кращий працівник соціальної сфери Луганщини 2013”. В церемонії нагородження взяла участь директор Департаменту соціального захисту населення Луганської обласної держадміністрації Поліщук Е. А. Цього року вперше на Луганщині було започатковано проведення такого конкурсу, присвяченого святкуванню 75-річчя Луганської області. Основною метою заходу є поширення передових форм та методів роботи в галузі соціального обслуговування населення та підвищення престижності професії соціальний працівник. В конкурсі мали можливість взяти участь представники установ і організацій, що надають соціальну допомогу населенню, та студенти, які навчаються за спеціальністю „Соціальна робота”, а також старшокласники-волонтери.

докладніше »



21 листопада 2013, 09:58
В рамках Соціальних ініціатив Президента України підвищена надбавка на догляд за дітьми-інвалідами
В рамках Соціальних ініціатив Президента України в цьому році до 100% прожиткового мінімуму для дітей була підвищена надбавка на догляд за дітьми-інвалідами з найважчими формами захворювань (підгрупи А). У зв'язку з підвищенням прожиткового мінімуму розмір допомоги з надбавкою на догляд, що виплачується на таких дітей, з грудня зросте ще на 98,5 грн. і на 114,5 грн. в залежності від віку дитини. Також із підвищенням прожиткового мінімуму з 1 грудня буде збільшено допомогу на дітей-інвалідів (в тому числі з надбавкою на догляд): залежно від віку дитини підвищення складе від 55 грн. до 76,5 грн. на місяць.

докладніше »



20 листопада 2013, 10:05
Проведена итоговая региональная конференция по вопросу противодействия торговле людьми
20 ноября 2013 года Департаментом социальной защиты населения областной госадминистрации в режиме видеосвязи проведена итоговая региональная конференция по вопросу противодействия торговле людьми. Конференция посвящена подведению итогов внедрения механизма взаимодействия в сфере противодействия торговле людьми, в части выявления и оказания помощи пострадавшим.

докладніше »



15 листопада 2013, 16:19
Відбувся семінар у Новопсковському районі
14-15 листопада 2013 року на базі Новопсковського санаторію "Перлина" відбувся обласний семінар на тему "Ключові питання у діяльності органів соціального захисту населення області щодо досягнення соціальної справедливості" з начальниками міськ-, рай- управлінь праці та соціального захисту населення.  

докладніше »



15 листопада 2013, 09:17
Всеукраїнський конкурс «Кращий державний службовець»
Всеукраїнський конкурс «Кращий державний службовець» – це можливість презентувати себе як кваліфікованого, ерудованого та перспективного працівника. Конкурс щорічно проводиться серед державних службовців II - VII категорії посад в номінаціях: «Кращий керівник» (беруть участь керівники структурних підрозділів, які мають загальний стаж державної служби не менш як 5 років, з них на керівних посадах не менш як 2 роки) та «Кращий спеціаліст» (спеціалісти, які мають загальний стаж державної служби не менш як 2 роки). Конкурс покликаний виявити професійних та талановитих державних службовців, які удосконалюють свої професійні знання та навички шляхом самоосвіти.

докладніше »



11 листопада 2013, 09:13
Відбувся фестиваль творчості для дітей та молоді з проблемами здоров’я
11 листопада 2013 року у Луганському обласному академічному українському музично-драматичному театрі відбувся Всеукраїнський фестиваль творчості для дітей та молоді з проблемами здоров’я „Восток-Схід-West”.

докладніше »



07 листопада 2013, 11:08
Состоялось совещание в режиме видеосвязи на тему: "Привлечение детей-инвалидов к занятиям спортом и перспективы развития параолимпийского и дефолимпийского спорта в Луганской области"
7 ноября 2013 года при участии заместителя председателя областной госадминистрации А.Г.Ивченко состоялось совещание в режиме видеосвязи на тему: "Привлечение детей-инвалидов к занятиям спортом и перспективы развития параолимпийского и дефолимпийского спорта в Луганской области".  В видеоконференцзалы области были приглашены директор Департамента социальной защиты населения облгосадминистрации, начальник Луганского регионального центра по физической культуре и спорту инвалидов «Инваспорт», Заслуженный тренер Украины по легкой атлетике, Заслуженный работник физической культуры и спорта Украины, директор Луганского СПТУ – интерната, представители Луганского национального университета им. Т.Г. Шевченко,  заместители председателей городских советов и райгосадминистраций, курирующих вопросы социальной сферы и спорта.

докладніше »



06 листопада 2013, 19:55
Проведено робочу нараду щодо протидії насильству у сім"ї
06 листопада 2013 року Департаментом соціального захисту населення облдержадміністрації проведено робочу нараду з представниками обласних структур, задіяних у впровадженні корекційних програм для осіб, які вчинили насильство в сім΄ї в Луганській області.

докладніше »




Попередня сторінка || Наступна сторінка
Сторінки:
1234567891011

Архів по роках:

2008200920102011201220132014201520162017
Sub_Class with id 0 does not exist
Sub_Class with id 0 does not exist
Sub_Class with id 0 does not exist
Sub_Class with id 0 does not exist

© 2006-2013 Луганська обласна державна адміністрація
91016, Україна, м. Сєвєродонецьк, пр-т.Центральний, 59
Тел. (+38 0645) 70-50-85 , Тел./Факс (+38 0645) 70-50-86
У разі використання матеріалів сайту посилання на www.loga.gov.ua є обов'язковим.
Технічна підтримка: Відділ інформаційно-комп'ютерного забезпечення апарату
Лист адміністратору Веб-сервера