Професій у світі дуже багато і кожна з них важлива. Проте, в усі часи цінувалась людина праці, трудар високої кваліфікації. Професія пекаря цікава і почесна, вона поширена і потрібна всім. Асортимент хлібобулочних виробів, що випікає пекар, широкий і різноманітний.
5 серпня 2015 року начальником відділу активної підтримки безробітних Білокуракинського районного центру зайнятості Людмилою Нікіфоровою та директором ТОВ «Білокуракинський хлібозавод» Жанною Тарасовою проведений День відкритих дверей на виробництві.
Школярам було цікаво дізнатися історію розвитку ТОВ «Білокуракинський хлібозавод», виникнення професії «пекар», виготовлення хлібобулочних виробів від самого початку й до сьогодні. Директор хлібозаводу запросила дітей відвідати цехи, щоб вони на власні очі побачили процес виготовлення хлібобулочних виробів, починаючи з тістомісильної машини, закінчуючи їх пакуванням, та дізналися про професії, що є на виробництві. Діти також побачили, що підприємство вдало поєднує сучасні виробничі лінії та використовує класичну рецептуру і лише натуральну сировину без хімічних домішок.
Після екскурсії відбулася дегустація хлібобулочних та кондитерських виробів, під час якої діти жваво ділилися враженнями. На добру згадку представники підприємства пригостили їх смачними та запашними кулічами.
Людмила Нікіфорова, начальник відділу активної підтримки безробітних Білокуракинського РЦЗ
|