Sub_Class with id 258 does not exist
Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія)Діяльність ОДАВійськово-цивільна адміністраціяДепартаменти та управлінняДепартамент соціального захисту населенняНовини
Луганська обласна державна адміністрація
| |


ГоловнаЛист адміністратору Веб-сервераКарта сайту

ОпитуванняОпитування
Дитяча гаряча лінія

Сьогодні: середа, 01 травня 2024
Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія)Діяльність ОДАВійськово-цивільна адміністраціяДепартаменти та управлінняДепартамент соціального захисту населення
 
Новини

22 травня 2017, 11:56
Проведено обласну нараду із директорами територіальних центрів соціального обслуговування (надання соціальних послуг)
17 травня 2017 року в Департаменті соціального захисту населення Луганської облдержадміністрації під керівництвом директора Департаменту Елеонори Поліщук відбулась обласна нарада із директорами територіальних центрів соціального обслуговування (надання соціальних послуг) міст і районів області.   Під час наради обговорено низку актуальних питань, зокрема, роботу територіальних центрів на сучасному етапі, стан впровадження інноваційних соціальних послуг та Державних стандартів надання соціальних послуг територіальним центрами.

докладніше »



22 травня 2017, 11:51
У місті Сєвєродонецьку презентовано інсталяцію «Грані» щодо попередження торгівлі людьми
Протидіяти фактам торгівлі людьми легше, аніж боротися з їх наслідками. Будь-хто може стати жертвою незалежно від віку, статі, соціального статусу. Проте, завжди є люди, які допоможуть і не залишать у біді. «Знай», «Розумій», «Дій» – основні тези інсталяції «ГРАНІ», що відкрилася 18 травня у Сєвєродонецьку на Майдані перемоги.   Основне завдання акції – привернути увагу до проблеми торгівлі людьми, а також залучити громадськість до попередження й боротьби із сучасним рабством. Ця національна інформаційна кампанія проводиться Представництвом Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні спільно з Міністерством соціальної політики України за підтримки Міністерства закордонних справ Королівства Норвегія та Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Інсталяція «ГРАНІ» вперше встановлена 2 грудня 2016 року в місті Києві.

докладніше »



18 травня 2017, 08:41
На Луганщині троє жінок отримали почесне звання України «Мати-героїня»
Відповідно до Указу Президента України від 13 травня 2017 року № 129/2017 троє жінок-мешканок Луганської області нагороджені почесним званням України «Мати-героїня».   Мешканка Кремінського району Світлана Нікуліна народила та гідно виховала 5 дітей, мешканка Новопсковського району Ніна Солдатко також є зразковою мамою 5 дітей. Мешканка Сватівського району Уляна Гарькун на момент підписання Указу була мамою 10 дітей, однак, наразі їх родина поповнилася ще трьома дітьми.

докладніше »



17 травня 2017, 17:56
Інформація щодо отримання одноразової державної грошової допомоги особами, які отримали тілесні ушкодження під час участі у Революції Гідності у 2017 році
УРЯДОВА «гаряча лінія» - 1545; «гаряча лінія» Мінсоцполітики – (044) 289-09-45   Державна матеріальна допомога виплачується ЩОРІЧНО. Виплата у 2017 році одноразової грошової допомоги особам, які мали право на її отримання у 2014-2016 роках, але не отримали таку допомогу, здійснюється з урахуванням неотриманих сум допомоги.

докладніше »



17 травня 2017, 17:41
Фахівці Білокуракинського районного центру зайнятості провели захід до Дня матері для вихованців дитячого садка
Дошкільний заклад – перша сходинка у формуванні базових знань про професії. Саме в дитячому садку діти знайомляться з різноманіттям і широким вибором професій. Ці елементарні знання допомагають дітям розширити свої пізнання про роботу батьків, бабусь і дідусів, ближче познайомитися з робочим місцем мами і тата, дізнатися, що саме вони виконують на роботі. 

докладніше »



17 травня 2017, 17:31
Директор Департаменту соцзахисту населення Луганської ОДА Елеонора Поліщук звітувала про отримання одноразової допомоги до травневих свят
Ветерани війни, а також прирівняні до них категорії осіб, одержали з державного і обласного бюджетів одноразову соціальну допомогу до 9 травня. Про це розповіла директор Департаменту соціального захисту населення Луганської облдержадміністрації Елеонора Поліщук на брифінгу для представників засобів масової інформації, що відбувся 16 травня 2017 року.   Значній більшості інвалідів, учасників бойових дій, в’язнів концтаборів, особам, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, та деяким іншим категоріям населення допомога з державного бюджету була нарахована до 5 травня. Управліннями соціального захисту населення області вже видано кошти 25 400 ветеранам – загалом понад 27 млн грн.

докладніше »



16 травня 2017, 16:17
На Луганщині проведено навчання фахівців, відповідальних за попередження ґендерного та домашнього насильства
15 травня 2017 року в місті Сєвєродонецьку проведено семінар за темою: «Ґендерно обумовлене насильство: що потрібно знати організаціям, які працюють із ВПО та громадами в Луганській області». Захід відбувся з ініціативи Фонду народонаселення ООН та Ради Європи спільно із Департаментом соціального захисту населення облдержадміністрації.

докладніше »



16 травня 2017, 16:05
Представниця Департаменту взяла участь у навчанні щодо запобігання та протидії домашньому насильству
11-12 травня 2017 року в місті Києві Міністерством соціальної політики України проведено навчання фахівців обласних та місцевих державних адміністрацій за темою: «Запобігання та протидія домашньому насильству». Захід відбувся за підтримки Фонду народонаселення ООН та Української фундації громадського здоров'я. Долучилася до навчання і завідувач сектору сімейної політики Департаменту соціального захисту населення Луганської облдержадміністрації.

докладніше »



16 травня 2017, 15:45
Голова Луганської ОДА Юрій Гарбуз привітав жінок із Днем матері
Голова Луганської облдержадміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз привітав жінок Луганщини із Днем матері. Так, 12 травня 2017 року голова обласної держадміністрації відвідав Новопсковський район, де завітав до мами багатодітної родини Марини Козачкової, яка виховує 4 дітей. У родині Козачкових два хлопчики та дві дівчинки, найстаршій дитині – 11 років, наймолодшій – усього рік.

докладніше »



16 травня 2017, 15:37
Проведено обмін досвідом між Луганським та Донецьким обласними центрами соціально-психологічної допомоги
Із 2015 року Департаментом соціального захисту населення облдержадміністрації ведеться робота щодо відновлення повноцінної роботи Луганського обласного центру соціально-психологічної допомоги. Головною метою установи є надання тимчасового прихисту та комплексу допомоги особам, які опинилися у складних життєвих обставинах. Крім того, на базі центру заплановано надання допомоги особам, які постраждали від ґендерного, домашнього насильства або торгівлі людьми.

докладніше »



10 травня 2017, 09:02
Зміни у призначенні житлової субсидії
26 квітня 2017 року Кабінетом Міністрів України прийнята постанова № 300 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України». Постанова набрала чинності з 1 травня 2017 року.   На основі змін, у травні 2017 року органами соціального захисту населення буде проведено перепризначення субсидій на наступний рік та розраховано її розміри на літній період, а з жовтня – на новий опалювальний сезон.

докладніше »



10 травня 2017, 08:45
Урядом збільшено розміри виплати грошової компенсації батькам дітей, які потерпіли внаслідок Чорнобильської катастрофи
Кабінетом Міністрів України прийнято постанову від 26.04.2017 № 284 «Про внесення змін до пункту 1 постанови Кабінету Міністрів України від 8 лютого 1997 року № 155» щодо збільшення розмірів виплати грошової компенсації батькам дітей, які потерпіли внаслідок Чорнобильської катастрофи з 01.04.2017.

докладніше »



05 травня 2017, 09:26
Щодо призначення державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям, особам які не мають права на пенсію
Станом на 01.01.2017 на обліку у структурних підрозділах соціального захисту населення Луганської області перебуває 1214 осіб, які не набули трудового стажу для призначення пенсії, та отримують державну соціальну допомогу відповідно до Закону України «Про державну соціальну допомогу особам, які не мають права на пенсію, та інвалідам».

докладніше »



04 травня 2017, 17:02
Виплата частини зекономлених субсидій у вигляді "живих" грошей відбуватиметься на підставі заяви громадянина
Рішення Уряду від 26 квітня 2017 року про внесення змін до деяких Постанов КМУ, в тому числі до № 848 «Про спрощення порядку надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива», передбачає чіткий алгоритм монетизації частини зекономлених житлових субсидій.   Про це, зокрема, йдеться у підписаній Прем’єр-міністром України Володимиром Гройсманом Постанові Кабінету Міністрів України № 300.   Відповідно до документа Урядовий проект монетизації частини зекономлених субсидій передбачає грошову виплату енергоощадним родинам - еквівалент вартості зекономлених 150 кіловат електроенергії, якщо цей ресурс використовується для опалення, або 100 кубів газу.

докладніше »



03 травня 2017, 10:54
Делегація Луганщини взяла участь у міжнародній конференції щодо інтеграційної політики та регіонального реагування на проблеми переселенців
25 квітня 2017 року в місті Києві відбулась міжнародна конференція за темою: «Захист прав людини внутрішньо переміщених осіб: засади інтеграційної політики та регіонального реагування». Захід проведено Радою Європи, Міністерством соціальної політики України, Міністерством з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України за участю представників інших структур, що займаються проблематикою внутрішньо переміщених осіб.

докладніше »



03 травня 2017, 10:35
На Луганщині проведено засідання регіонального саб-кластеру з питань ґендерного насильства
27 квітня 2017 року в місті Сєвєродонецьку відбулася чергова зустріч регіонального саб-кластеру з питань ґендерного насильства. Окрім постійних учасників до заходу долучилися представники патрульної поліції та Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля.

докладніше »



03 травня 2017, 10:27
Відбулося засідання комісії з питань пенсійного забезпечення громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи
Відповідно до протокольних доручень голови облдержадміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза за підсумками засідання «круглого столу» із представниками міських і районних осередків громадської організації «Ветерани Чорнобиля Луганщини», що відбулося 24 квітня поточного року, Департаментом соціального захисту населення облдержадміністрації спільно з Головним управлінням Пенсійного фонду України в Луганській області створено комісію по обговоренню проблемних питань пенсійного забезпечення громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, та надання пропозицій центральним органам виконавчої влади з метою поліпшення пенсійного забезпечення зазначеної категорії громадян. До складу комісії увійшли фахівці Департаменту соціального захисту населення ОДА, Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області та представники міських і районних осередків громадської організації «Ветерани Чорнобиля Луганщини».

докладніше »



03 травня 2017, 10:07
Про виплату разової грошової допомоги у 2017 році ветеранам війни та деяким іншим категоріям осіб до 5 травня та надання додаткових соціальних гарантій за рахунок коштів обласного бюджету
Станом на 27 квітня 2017 року управліннями соціального захисту населення області перераховано кошти на поштові відділення та банківські установи 25,1 тис. осіб на загальну суму 27,334 млн грн, що складає 96,12 % від переліку осіб, які мають право на отримання грошової компенсації, станом на 12 квітня 2017 року.

докладніше »



03 травня 2017, 09:36
Уряд збільшив вдвічі розмір грошової компенсації на харчування дітям, які потерпіли внаслідок Чорнобильської катастрофи
Уряд збільшив вдвічі розмір грошової компенсації на харчування дітям, які потерпіли внаслідок Чорнобильської катастрофи. Зокрема, зазначені компенсації для дітей від 6 до 10 років збільшується до 360 на місяць (було – 180 грн.), дітей від 11 до 14 років – до 370 на місяць (було – 185 грн.) та дітей від 15 до 18 років – до 380 на місяць (було – 190 грн.). 

докладніше »



28 квітня 2017, 19:31
Проведено регіональні змагання V Всеукраїнської спартакіади «Сила духу»
Управлінням виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Луганській області 27 квітня 2017 року у місті Рубіжному на базі відокремленого підрозділу «Рубіжанський політехнічний коледж імені О.Є. Порай-Кошиці Луганського національного університету імені Тараса Шевченка» проведено відбірні регіональні змагання V Всеукраїнської спартакіади «Сила духу».

докладніше »




Попередня сторінка || Наступна сторінка
Сторінки:
12345678

Архів по роках:

2008200920102011201220132014201520162017
Sub_Class with id 0 does not exist
Sub_Class with id 0 does not exist
Sub_Class with id 0 does not exist
Sub_Class with id 0 does not exist

© 2006-2013 Луганська обласна державна адміністрація
91016, Україна, м. Сєвєродонецьк, пр-т.Центральний, 59
Тел. (+38 0645) 70-50-85 , Тел./Факс (+38 0645) 70-50-86
У разі використання матеріалів сайту посилання на www.loga.gov.ua є обов'язковим.
Технічна підтримка: Відділ інформаційно-комп'ютерного забезпечення апарату
Лист адміністратору Веб-сервера