19 жовтня 2011, 11:45

Святкування 20-ї річниці ПАТ "Рубіжанський картонно-тарний комбінат" та Дня працівника целюлозно-паперової промисловості

 

15 жовтня 2011 року Публічне акціонерне товариство "Рубіжанський картонно-тарний комбінат" відзначило 20-річчя з дня заснування та День працівника целюлозно-паперової промисловості.
Це підприємство – гордість нашого регіону і всієї країни. Вперше на території СНД комбінатом були упроваджені нововведення в області виробництва паперу, картону і гофроупаковки, зокрема виробництво тест-лайнера та флютинга з 100 % макулатури з низьким граммажем, виробництво топ-лайнера з білим покривним шаром, богатокольоровий офсетний та флексодрук, складне висікання, упаковка з 7-слойного гофрокартону, структурний і графічний дизайн упаковки. У 2000 році першим в галузі комбінат отримав сертифікат відповідності системи якості міжнародним вимогам стандарту ISO-9001, а потім тричі успішно пройшов ресертифікацію. У 2008 році упроваджений другий міжнародний стандарт – менеджмент навколишнього середовища ISO 14001:2004.
За значні досягнення у професійній діяльності, сумлінну працю та з нагоди Дня працівників целюлозно-паперової промисловості Грамотою обласної ради та обласної державної адміністрації розпорядженням від 14.10.2011 № 1371 нагороджено робітники публічного акціонерного товариства "Рубіжанський картонно-тарний комбінат":
 
Блохін
Сергій Володимирович
-
слюсар-ремонтник 6 розряду картонно-паперового заводу
 
Дьоміна
Ірина Петрівна
 
-
начальник відділу контролю якості заводу з виробництва гофротари
Єгорова
Надія Олександрівна
 
-
начальник зміни картонно-паперового заводу
Задирак
Максим Анатолійович
 
-
директор заводу з виробництва гофротари 
 
Меньщиков
Ігор Юрійович
-
машиніста друкарсько-висікального агрегату 5 розряду заводу з виробництва гофротари
 
Смалій
Олександр Валерійович
-
машиніст друкарсько-висікального агрегату 5 розряду заводу з виробництва гофротари
 
Стволов
Віктор Дмитрович
-
машиніст гофроагрегату 5 розряду заводу з виробництва гофротари