15 листопада 2011, 16:22

Дострокове виконання річного завдання з видобутку вугілля ДП «Свердловантрацит»

14 листопада 2011 року шахтарі державного підприємства «Свердловантрацит» (генеральний директор Коваль Олександр Іванович) достроково виконали річну програму з видобутку вугілля в об’ємі 5 мільйонів 650 тисяч тонн. Додатково до плану видано на-гора 758 тисяч тонн антрациту.

Об’єм вуглевидобутку збільшився у порівняні з відповідним періодом минулого року на 210 тисяч тонн.
Середньодобовий видобуток з початку року склав 18080 тонн, навантаження на лаву, обладнану механізованим комплексом, досягло 1500 тонн. Продуктивність праці робітника з видобутку вугілля становить 60,4 тонни на місяць.
Реалізація програми державно-приватного партнерства ДП «Свердловантрацит» і компанії ДПЕК дозволила досягнути колективу державного підприємства високих виробничих результатів. В поточному році завдяки підтримки інвестора введено в експлуатацію вісім нових лав, оснащених сучасним гірничим обладнанням.
З 11 видобувних бригад 10 забезпечують навантаження з початку року понад тисячі тонн на добу, з них у режимі понад двох тисяч тонн працює колектив бригади Гончарова С.М. з шахти «Червоний партизан».
Про виконання річної програми з видобутку вугілля вже рапортували трудові колективи шахт імені Я.М.Свердлова (6 вересня) та «Харківська» (29 вересня).
На долю колективу державного підприємства «Свердловантрацит» доводиться 23,7 % усього палива, видобутого шахтарями Луганської області в поточному році, та 16,9 % Міненерговугілля України.
Ці результати було досягнуто завдяки напруженій, самовідданій праці, професійному підходу до своєї справи працівників, інженерно-технічних робітників та керівництва підприємства.
У їх числі бригада Миколи Неврузова з шахти «Харківська», бригади Миколи Чубукова, Олега Анісімова і Василя Остапчука з шахти «Довжанська Капітальна», бригада Олександра Небищука з шахти ім. Я.М.Свердлова, бригади Юрія Кушнарьова, В’ячеслава Жирова і Сергія Черненка з шахти «Червоний партизан».
Вітаємо шахтарів ДП «Свердловантрацит» з цим успіхом та новим трудовим роком!