15 листопада 2011, 16:24

Дострокове виконання річного завдання з проведення розкривних та підготовчих гірничих виробок ДП «Свердловантрацит»

10 листопада 2011 року прохідницькими колективами державного підприємства «Свердловантрацит» (генеральний директор Коваль Олександр Іванович) достроково виконав річну програму з проведення розкривних та підготовчих гірничих виробок. Бригадами пройдено 30 км. Приріст об’єму проведення до програми становить 4322 м, до аналогічного періоду минулого року 3254 м.

Досягнуто максимального об’єму проведення розкривних та підготовчих гірничих виробок серед державних підприємств Міністерства енергетики та вугільної промисловості України.
На сьогодні з річною програмою справилися три шахти: «Харківська» (10 липня), «Довжанська-Капітальна» (5 листопада) і «Центроспілка» (6 листопада).
Вагомий внесок у досягнуті результати зробили прохідницькі бригади Василя Морозова і Андрія Мельника з шахти «Довжанська-Капітальна», Івана Анохіна з шахти «Червоний партизан», Володимира Філіппова з шахти «Центроспілка», Анатолія Колибабчука і Дениса Петренко з шахти «Харківська», Андрія Бичкова і Героя України Бориса Рибалко з шахтобудівного управління.