26 жовтня 2012, 14:48

ФК ДП «Антрацит» – срібний призер V розіграш перехідного Кубку робітників енергетичної та вугільної промисловості України з футболу

Футболісти-вугільники стали абсолютними переможцями V розіграшу перехідного Кубку робітників енергетичної та вугільної промисловості України з футболу. Всі три призові місця достались командам підприємств вугільної промисловості. Так, команда ДП «Дзержинськвугілля» підтвердила звання чемпіона турніру, другий раз зайнявши перше місце. «Срібло» у нелегкій боротьбі з командами енергетичної та атомної галузей виборола команда ДП «Антрацит». Завершає трійку лідерів команда ПАТ «Лисичанськвугілля».
У матчі за перше місце та звання переможця турніру зустрілися команди з ДП «Дзержинськвугілля» і ДП «Антрацит», які зіграли в нічию (2:2). Підсумком гри стала серія пенальті, де більш точними були футболісти з Дзержинська.
 У матчі за третє місце суперниками футболістів з ПАТ «Лисичанськвугілля» стала команда «Енергоатом». З результатом 3:1 переможцями стали «лисичанці».
Кращими вугільники стали не тільки у загальнокомандному заліку, але й в окремих номінаціях. Так, кращим гравцем розіграшу признаний Максим Нікитський (ДП «Антрацит»), кращим бомбардиром, який забив 9 голів, – Олег Шкиря (ПАТ «Лисичанськвугілля»), кращим нападником – Сергій Кобзєв (ДП «Дзержинськвугілля»). Кращим воротарем став Андрій Давиденко (ДП «Антрацит»).
 Команди-переможниці були нагороджені кубками, вимпелами і дипломами. Спортивний колектив, який зайняв перше місце, також отримав комплект спортивного одягу, медалі та цінні подарунки.