Sub_Class with id 258 does not exist
Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія)Діяльність ОДАВійськово-цивільна адміністраціяДепартаменти та управлінняДепартамент регіонального розвитку, промисловості, інфраструктури та енергозбереженняНовини
Луганська обласна державна адміністрація
| |


ГоловнаЛист адміністратору Веб-сервераКарта сайту

ОпитуванняОпитування
Дитяча гаряча лінія

Сьогодні: вівторок, 30 квітня 2024
Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія)Діяльність ОДАВійськово-цивільна адміністраціяДепартаменти та управлінняДепартамент регіонального розвитку, промисловості, інфраструктури та енергозбереження
 
Новини

01 листопада 2013, 15:23
НЕДІЛЯ КООПЕРАЦІЇ
НЕДІЛЯ КООПЕРАЦІЇ 21.10.2013 начальником управління промисловості Ісаченком О.С. проведено брифінг з представниками обласних СМІ щодо необхідності розвитку виробничої кооперації в сучасних умовах господарювання. Доведено, що за I півріччя поточного року обсяги кооперації склали понад 1,9 млрд грн, що у 3 рази перевищує показники аналогічного періоду минулого року. Увагу присутніх було акцентовано, на тому, що розвиток кооперації – це не тільки додаткове залучення до обласного товарообігу значних грошових поповнень, а й збереження існуючих, та створення нових робочих місць, додаткові відрахування до місцевих бюджетів. Також у брифінгу взяв участь Мокроусов С.Д. – генеральний директор ПрАТ НВЦ «Трансмаш», який на конкретних прикладах довів перевагу розвитку партнерських відносин з підприємствами області. 22.10.2013 у межах проведення тижня кооперації Департаментом підготовлено та проведено нараду у заступника голови облдержадміністрації                    Репицького А.В. з керівниками великих підприємств щодо розробки формату співробітництва з малим та середнім бізнесом. В ході наради також було розглянуто питання необхідності розвитку імпортозаміщення, як фактору зміцнення економічних позицій області, підвищення її незалежності від коливань кон’юнктури закордонних ринків. 24.10.2013 управлінням промисловості проведено виїзну нараду у м. Лисичанську с представниками бізнес – структур щодо проблем та перспектив розвитку кооперації у місті, та залученню промислового потенціалу м. Лисичанська до участі у внутрішньообласних коопераціїних процесах. 25.10.2013 управлінням промисловості проведено виїзну нараду на ПАО «Луганськтепловоз» за участю 60 підприємств області з питання налагоджування коопераційних зв’язків з зазначеним підприємством. У ході наради з’ясовано, що реальні можливості додаткового завантаження замовленнями від ПАО «Луганськтепловоз» мають такі підприємства, як           ПрАТ НВЦ «Трансмаш», ПрАТ «Первомайський механічний завод»,         ПрАТ «СНВО «Імпульс», ПАТ «Сталь» та багато інш На цей час укладаються попередні домовленості на виготовлення зразків продукції. 25.10.2013 начальником управління промисловості Ісаченком О.С. прийнято участь у інформаційній програмі ЛКТ «Три кити» з інформацією про хід виконання Регіональної програми внутрішньообласної кооперації на 2013-2017 рр.

докладніше »



29 жовтня 2013, 14:03
Індекс промислової продукції за 9 місяців 2013 року до 9 місяців 2012 року склав 91,1 %
За січень-вересень 2013 року індекс промислової продукції склав 91,1 % до аналогічного періоду минулого року, У добувній промисловості і розробленні кар'єрів – 94,1 % У переробній галузі – 90,4 % У постачанні електроенергії, газу, пари і кондиційованого повітря – 86,8 %. У переробній галузі з 6-ти основних галузей, які підконтрольні Департаменту промисловості та енергозбереження, зниження обсягів виробництва допустили галузі: виробництво коксу і продуктів нафтоперероблення – 84,7 %, машинобудівна галузь – 91,1 %, та металургійне виробництво – 92,4 %, хімічна промисловість – 92,5 %. Позитивні індекси виробництва забезпечили підприємства целюлозно-паперової промисловості – 105,6 %, легкої промисловості – 100,2 %.

докладніше »



25 жовтня 2013, 15:36
На шахті «Самсонівська-Західна» введена в експлуатацію нова лава
У  жовтні 2013 року на СП «Шахтоуправління «Самсонівське-Західне» ПАТ «Краснодонвугілля» здана в експлуатацію нова лава з навантаженням 1370 тонн на добу, що забезпечить видобуток до кінця року додатково 120 тис. тонн вугілля. Довжина нової лави становить 250 метрів, виїмкового поля – 920 метрів, потужність пласту – 1,4 метра, запаси – 506 тис. тонн вугілля. Підприємство інвестувало 23,4 млн грн на придбання нового обладнання та проведення капітального ремонту існуючих потужностей.

докладніше »



25 жовтня 2013, 15:35
На шахті імені Баракова введена в експлуатацію нова лава
На СП «Шахта імені М.П.Баракова» ПАТ «Краснодонвугілля» здана в експлуатацію нова лава з навантаженням 1200 тонн на добу. Підприємство інвестувало 17,7 млн грн на придбання нового обладнання та проведення капітального ремонту існуючих потужностей. Нова лава на шахті стала шостим очисним вибоєм, введеним в експлуатацію у ПАТ «Краснодонвугілля» з початку поточного року. До кінця року заплановано здати в експлуатацію ще одну лаву – в СП «Шахтоуправління «Суходільське-Східне».

докладніше »



25 жовтня 2013, 15:34
На шахтах Луганської області знизився рівень травматизму
За 9 місяців 2013 року у порівнянні з аналогічним періодом минулого року кількість випадків смертельного та загального травматизму на вугільних підприємствах Луганської області суттєво зменшилась: сталося 582 випадки загального виробничого травматизму (на 18 випадків менше, ніж за 9 місяців 2012 року), у тому числі смертельно травмовано 21 чоловік, що на 6 випадків більше, ніж у січні – вересні 2012 року.

докладніше »



25 жовтня 2013, 11:32
У м. Донецьку відбулося чергове засідання постійно діючої комісії з охорони праці та промислової безпеки у вугільній промисловості Міненерговугілля
24 жовтня 2013 року у м. Донецьку відбулося чергове засідання постійно діючої комісії з охорони праці та промислової безпеки у вугільній промисловості Міненерговугілля, на якому були розглянуті питання: - підведення підсумків роботи державних вугледобувних підприємств; - аналіз стану охорони праці та промислової безпеки на вугледобувних підприємствах за ІІІ квартал та 9 місяців 2013 року; - стан підготовки вугледобувних підприємств до роботи в осінньо-зимовий період 2013 – 2014 рр.; - стан протипожежного захисту та вентиляції на вугільних підприємствах Міненерговугілля; - аналіз виконання «Програми поліпшення стану протипожежного захисту поверхневих комплексів та гірничих виробок на 2013 рік» та «Програми удосконалення системи вентиляції та підвищення ефективності провітрювання гірничих виробок на 2013 рік» за 9 місяців 2013 року.

докладніше »



25 жовтня 2013, 08:03
Стан взаємодії органів виконавчої влади та громадськості
Стан взаємодії органів виконавчої влади та громадськості Розбудова України як демократичної європейської держави висуває на порядок денний питання відкритості та прозорості владних інституцій, рівноправного партнерства та залучення громадян до формування і реалізації державної та регіональної політики. Питання взаємодії з громадськістю є одним із ключових в Угоді про асоціацію між Україною та Європейським Союзом, до підписання та імплементації якої готується країна. Зокрема, в тексті Угоди зазначено, що взаємодія держави з громадянським суспільством на основі партнерства необхідна для розвитку України як правової, демократичної і соціальної держави. Досвід демократичних держав світу засвідчує, що саме суспільна участь сприяє більшій ефективності державного управління, відкритості та прозорості діяльності державних органів, підвищує рівень довіри громадян до влади. На сьогодні прийняття низки законодавчих актів дає підстави стверджувати про розширення правового поля для взаємодії органів виконавчої влади та громадськості, об’єктивною є орієнтація на діалог з суспільством, дедалі активніше залучення громадськості, зокрема інститутів громадянського суспільства, до формування і реалізації державної політики.

докладніше »



18 жовтня 2013, 16:27
Розпочато Всеукраїнський конкурс "Винахід року - 2013"
З метою популяризації винахідницької та інноваційної діяльності серед широких верств науково-технічної громадськості України, заохочення роботодавців до впровадження у виробництво результатів інтелектуальної праці, а також для виявлення найбільш талановитих та перспективних розробок і привернення до них уваги вітчизняних та іноземних інвесторів і підприємців, відповідно до Положень про Всеукраїнський конкурс «Винахід року», затвердженого наказом Державної служби інтелектуальної власності України від 02.08.2013 № 407-Н, розпочато Всеукраїнський конкурс «Винахід року – 2013» (далі – Конкурс). Конкурс відкрито для підприємств, установ, організацій, дослідницьких груп, незалежно від їх відомчої підпорядкованості, форм власності та місцезнаходження, а також для окремих фізичних осіб. До участі в конкурсі приймаються винаходи та корисні моделі, що охороняються чинними патентами України, мають вагоме значення для розвитку науки і технології, підвищення якості життя та активізації діяльності людини. Організаторами конкурсу є Філія «Український центр інноватики та патентно-інформаційних послуг» Державного підприємства «Український інститут промислової власності». Матеріали необхідно подавати особисто або надсилати поштою на адресу оргкомітету: Український центр інноватики та патентно-інформаційних послуг, бульв. Лесі Українки, 26, м. Київ, 01133. Дата відправки матеріалів визначається за поштовим штемпелем. Ознайомитися з Положенням про конкурс та отримати бланки анкет і заяв для участі в конкурсі можна на сайті www.iii.ua.

докладніше »



15 жовтня 2013, 15:36
Ще на одній шахті Луганської області ввели систему УТАС
10 жовтня 2013 року на шахті імені Д.Ф.Мельникова ПАТ «Лисичанськвугілля» введена в експлуатацію модернізована система диспетчерського контролю й автоматизованого управління гірничими машинами і технологічними комплексами (УТАС). Шахта включена в базу Центра комплексної безпеки підприємств вугільної промисловості України (м. Луганськ), який розпочав свою роботу у червні поточного року. На сьогодні до єдиної бази Центру інтегровано 35 вугільних підприємств Луганської, Донецької, Дніпропетровської та Львівської областей.

докладніше »



04 жовтня 2013, 16:40
К профессиональному празднику – Дню машиностроителя лучшие работники ЧАО НПЦ «Трансмаш» были отмечены высокими государственными наградами
ЧАО НПЦ «Трансмаш» одно из ведущих предприятий области, специализируется на выпуске различных видов колесных пар, модернизации локомотивов, изготовлении и ремонте комплектующих узлов и агрегатов, разработке и создании систем микропроцессорного управления и автоматического регулирования, новейших электронных разработках. К профессиональному празднику – Дню машиностроителя лучшие работники предприятия были отмечены высокими государственными наградами. За многолетний добросовестный труд, высокий профессионализм, весомый вклад в развитие промышленности Луганского региона и Украины Указом Президента Украины почетное звание «Заслуженный машиностроитель Украины» присвоено заместителю технического директора НПЦ «Трансмаш» Николаю Молодецкому. Медалью «За труд и доблесть» награждены начальник технического отдела Владимир Грабовский и слесарь механосборочных работ Владимир Селегененко. Кроме того, за весомый вклад в развитие отечественной промышленности, добросовестный труд, высокий профессионализм Грамотами Луганского областного совета и областной администрации награждены: Александр Ревенко, токарь  6-го  разряда Андрей Никитин, токарь 6 разряда Николай Павлюченко, слесарь-ремонтник 6-го разряда Валерий Щербаков, технический директор Пётр Пульный, главный технолог Александр Лямцев, зам. технического директора – начальник конструкторского бюро Награды вручал начальник управления промышленности Луганской областной государственной администрации Александр Исаченко.  

докладніше »



04 жовтня 2013, 11:52
ДП «Обласна дирекція «Луганськвуглереструктуризація» станом на 04.10.2013 вивезло 69,0 тисяч тонн побутового палива вуглеотримувачам шахт, що знаходяться в стадії ліквідації
ДП «Обласна дирекція «Луганськвуглереструктуризація» у поточному році повинно забезпечити пільговим вугіллям на побутові потреби 16 648 чоловік, які мають на це право відповідно до ст. 48 Гірничого закону України, для чого необхідно вивезти 98 722 тонни вугілля. Станом на 04.10.2013 обласною дирекцією вивезено населенню 69041,8 тонн вугілля на побутові потреби, або 70,0% від норми річного завдання на 2013 рік.

докладніше »



04 жовтня 2013, 10:46
Вуглеотримувачам діючих шахт за дев’ять місяців поточного року вивезено 324,4 тис. тонн побутового палива
У 2013 році підприємства вугільної галузі Луганської області відповідно до статті 43 Гірничого закону України, згідно із проведеною інвентаризацією у вересні поточного року, повинні забезпечити пільговим вугіллям на побутові потреби 66 725 чоловік, яким необхідно вивезти 383,5 тис. тонн вугілля. Станом на 01 жовтня 2013 р. вивезено 324,4 тис. тонн або 84,6 % від норми річного завдання. 100 % річної норми 2013 року пільгового побутового палива вивезли ПАТ «Шахта «Білоріченська» та ДП «Первомайськвугілля».

докладніше »



03 жовтня 2013, 16:44
За січень – вересень 2013 року шахтарі Луганщини видали на-гора понад 19 млн тонн вугілля
У вересні 2013 року вугледобувними підприємствами, підпорядкованими Міністерству енергетики та вугільної промисловості України, видано на-гора 564,8 тис. тонн вугілля, що склало 97,4 % виконання завдання (мінус до завдання – 15,0 тис. тонн палива). Вугледобувні підприємства усіх форм власності Луганської області (враховуючи видобуток і державних підприємств) у вересні 2013 року видали на-гора 2 млн 33 тис. тонн вугілля. З початку 2013 року (за січень – вересень 2013 року) вугледобувними підприємствами, підпорядкованими Міністерству енергетики та вугільної промисловості України, видано на-гора 4,6 млн тонн вугілля, що склало 90,6 % виконання завдання (мінус до завдання – 474,0 тис. тонн палива). Вугледобувні підприємства усіх форм власності Луганської області (враховуючи видобуток і державних підприємств) за січень – вересень 2013 року видали на-гора 19 млн 183 тис. тонн вугілля, що на 797,6 тис. тонн менше у порівнянні з аналогічним періодом 2012 року.

докладніше »



03 жовтня 2013, 14:07
Гірники ТОВ «ДТЕК Ровенькиантрацит» та ТОВ «ДТЕК Свердловантрацит» вручили керівникам області рапорт про видобуток 10 млн тонн вугілля
02 жовтня 2013 року гірники ТОВ «ДТЕК Ровенькиантрацит» та ТОВ «ДТЕК Свердловантрацит» вручили голові обласної держадміністрації Пристюку В.М. та голові обласної ради Голекну В.М. рапорт про видобуток 10 млн тонн вугілля. 27 вересня 2013 року гірники ТОВ «ДТЕК Ровенькиантрацит» з початку року видали на-гора видано 5 мільйонів тонн вугілля, а 29 вересня гірники ТОВ «ДТЕК Свердловантрацит» з початку року видали на-гора видано 5 мільйонів тонн вугілля. Кращим представникам шахтарської професії вручили нагороди. За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток вугільної промисловості області та з нагоди видобутку 10 мільйонів тонн вугілля Почесною відзнакою «За розвиток регіону» нагороджено Клімашевського Олексія Олександровича – директора відокремленого підрозділу «Управління матеріально-технічного постачання» товариства з обмеженою відповідальністю «ДТЕК Ровенькиантрацит»   Почесною грамотою обласної ради та обласної державної адміністрації нагороджені: - колектив бригади гірників очисного вибою дільниці з видобутку вугілля № 1 відокремленого підрозділу «Шахтоуправління Ровеньківське» товариства з обмеженою відповідальністю «ДТЕК Ровенькиантрацит»; - колектив дільниці з видобутку вугілля № 3 відокремленого підрозділу «Шахтоуправління Червонопартизанське» товариства з обмеженою відповідальністю «ДТЕК Свердловантрацит»; - Белянський Вячеслав Володимирович – гірник очисного вибою відокремленого підрозділу «Шахтоуправління Ровеньківське» товариства з обмеженою відповідальністю «ДТЕК Ровенькиантрацит»; - Жиров Вячеслав Євгенович – гірник очисного вибою відокремленого підрозділу «Шахтоуправління Червонопартизанське» товариства з обмеженою відповідальністю «ДТЕК Свердловантрацит». Грамотою обласної ради та обласної державної адміністрації нагороджені: - Несвіта Андрій Семенович – гірник очисного вибою відокремленого підрозділу «Шахтоуправління Ясенівське» товариства з обмеженою відповідальністю «ДТЕК Ровенькиантрацит»; - Червоненко Микола Вікторович – гірник очисного вибою відокремленого підрозділу «Шахтоуправління Свердловське» товариства з обмеженою відповідальністю «ДТЕК Свердловантрацит».

докладніше »



30 вересня 2013, 12:22
На ЧАО "ЛИНИК" начинается капитальный ремонт
27 сентября состоялась рабочая встреча председателя Луганской областной государственной администрации Владимира Пристюка с генеральным директором ЧАО «ЛИНИК» (актив ОАО «НК «Роснефть») Игорем Данчуком. Руководитель предприятия проинформировал Владимира Пристюка о том, что  персонал ЛИНИКа работает полную рабочую неделю и получает все предусмотренные rоллективным договором выплаты.  Кроме того, Игорь Данчук сообщил о начале  капитального ремонта технологических объектов на ЛИНИКе. «Ведется работа по подписанию договоров с поставщиками оборудования и подрядными организациями, задействованными в ремонтной компании» - сказал он. В ходе встречи также был обсужден ряд вопросов текущей деятельности, в частности, пути сотрудничества в рамках Программы внутриобластной кооперации.

докладніше »



29 вересня 2013, 16:44
Гірники ТОВ «ДТЕК Свердловантрацит» видали на-гора 10 мільйон тонн вугілля
29 вересня 2013 року гірники ТОВ «ДТЕК Свердловантрацит» рапортували про чергове досягнення – з початку року на-гора видано 5 мільйонів тонн вугілля. Вітаємо гірників із трудовою перемогою. Бажаємо подальших успіхів у нелегкій шахтарській праці.

докладніше »



27 вересня 2013, 16:43
Гірники ТОВ «ДТЕК Ровенькиантрацит» видали на-гора 5 мільйон тонн вугілля
27 вересня 2013 року гірники ТОВ «ДТЕК Ровенькиантрацит» рапортували про чергове досягнення – з початку року на-гора видано 5 мільйонів тонн вугілля. Вітаємо гірників із трудовою перемогою. Бажаємо подальших успіхів у нелегкій шахтарській праці.

докладніше »



26 вересня 2013, 08:19
Енергозбереження в побуті
ЕНЕРГОЕФЕКТИВНІ ПОРАДИ: ЯК ЗБЕРЕГТИ ЕНЕРГІЮ В ПОБУТІ   Кожен з нас може зробити свій побут комфортнішим та підвищити рівень життя, якщо спробує бути енергоощадним. Набагато простіше й дешевше зберігати тепло й електроенергію, ніж потерпати від протягів, вогкості і холоду у власній квартирі чи будинку та сплачувати великі рахунки за марнотратно витрачені ресурси.  

докладніше »



26 вересня 2013, 07:53
Проведення «Тижня енергоефективності - 2013» в Луганській області.
З метою популяризації переваг розвитку альтернативної енергетики, поширення досвіду реалізації енергозберігаючих проектів у регіонах, формування позитивної громадської думки щодо реальної вигоди від упровадження проектів з виробництва відновлюваної енергії, проведення заходів, спрямованих на формування в суспільстві свідомого ставлення до необхідності ощадливого споживання енергоресурсів у вересні поточного року на обласному та місцевому рівні стартував Тиждень енергоефективності - 2013.

докладніше »



25 вересня 2013, 09:02
Гірники ДП «Донбасантрацит» видали на-гора 1 мільйон тонн вугілля
  25 вересня 2013 року гірники державного підприємства «Донбасантрацит» рапортували про чергове досягнення – з початку року на-гора видано мільйонну тонну вугілля. За останні три роки об’єм вуглевидобутку виріс майже в два рази: - у 2010 р. – видобуто 705,9 тисяч тонн; - у 2011 р. – 1140 тисяч тонн; - у 2012 р. – 1271,7 тисяч тонн; - у поточному році при плані 1 млн 300 тисяч тонн очікують видобути 1380 тис. тонн.  Вітаємо гірників із трудовою перемогою. Бажаємо подальших успіхів у нелегкій шахтарській праці.

докладніше »




Попередня сторінка || Наступна сторінка
Сторінки:
12345678

Архів по роках:

20092010201120122013201420152016
Sub_Class with id 0 does not exist
Sub_Class with id 0 does not exist
Sub_Class with id 0 does not exist
Sub_Class with id 0 does not exist

© 2006-2013 Луганська обласна державна адміністрація
91016, Україна, м. Сєвєродонецьк, пр-т.Центральний, 59
Тел. (+38 0645) 70-50-85 , Тел./Факс (+38 0645) 70-50-86
У разі використання матеріалів сайту посилання на www.loga.gov.ua є обов'язковим.
Технічна підтримка: Відділ інформаційно-комп'ютерного забезпечення апарату
Лист адміністратору Веб-сервера