26 квітня 2016, 08:23

Всеукраїнська акція «за чисте довкілля»

Колектив Департаменту регіонального розвитку, промисловості, інфраструктури та енергозбереження охоче підтримав і взяв участь в щорічній всеукраїнській акції «за чисте довкілля», в рамках якої проходить прибирання на всіх придорожніх і навколоводних об'єктах.
23 квітня, в суботу, співробітники облдержадміністрації, і зокрема Департаменту, здійснили прибирання території біля Озера Чисте в місті Сєвєродонецьк.
Насправді це і гарний настрій і велика праця, тому, що багато сміття прибирається. Багато людей беруть безпосередню в наведенні порядку в місті. Такі люди самі, найімовірніше, ніколи не смітять, і завжди зупинять тих, хто це робить – зауважив директор Департаменту Максим Шахов.
Таким чином співробітники і керівництво Департаменту не тільки подарували радість собі і оточуючим, а й проявили активну громадянську позицію, патріотизм і любов свого міста. Навіть погода в цей день була на боці тих, кому не байдужа природа. Подібні заходи вкотре показують, що кожен з нас, об'єднавшись з друзями і однодумцями може самостійно, своїми руками зробити добру справу для природи і навколишнього середовища.