23 травня 2016, 14:01

Відкрите засідання комісії з підготовки матеріалів для проведення конкурсів з регулярного перевезення пасажирів на приміських та міжміських автобусних маршрутах загального користування

18 травня в облдержадміністрації під головуванням заступника директора Департаменту регіонального розвитку, промисловості, інфраструктури та енергозбереження Костянтина Кувайцева в присутності представників ЗМІ було проведено відкрите засідання комісії з підготовки матеріалів для проведення конкурсів з регулярного перевезення пасажирів на приміських та міжміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території області (внутрішньообласні маршрути).
Метою проведення засідання було розкриття документів для перевірки їх на відповідність для допуску до участі в конкурсі, який відбудеться 8 червня, а також передачі для подальшої перевірки правоохоронними органами, фінансовою інспекцією та іншими уповноваженими органами на достовірність і відповідність вимогам чинного законодавства.
«Департаментом проведена робота з підготовки, організації та проведення конкурсу. Визначено порядок і процедуру проведення. Нашим завданням є перевірити наявність повного пакету документів для правомірної участі в конкурсі» - підсумував Костянтин Юрійович.
Відзначимо, що всього було розкрито 47 конвертів з документами наданих перевізниками, бажаючими прийняти участь в конкурсі.
Далі питання про допуск кандидатів до конкурсу буде розглянуто вже комісією з організації конкурсу з регулярного перевезення пасажирів на приміських та міжміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території області (внутрішньообласні маршрути).