09 червня 2016, 09:38

Проведення конкурсу з регулярного перевезення пасажирів на приміських та міжміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території області (внутрішньообласні маршрути)

8 червня було заплановано проведення конкурсу з регулярного перевезення пасажирів на приміських та міжміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території області (внутрішньообласні маршрути)
Сьогодні, на площі Перемоги, члени конкурсного комітету, а саме, представники профільних структурних підрозділів обласної адміністрації та Укртрансбезпеки, громадськість і журналісти мали можливість ознайомитися з технічним станом транспортних засобів, зокрема перевагами і недоліками, що мають перевізники, які подали заявки і всі необхідні документи для участі в конкурсі.
На превеликий жаль, на засіданні комітету не набралося кворуму, який визначається кількістю присутніх, незважаючи на те що, всі члени комітету були сповіщені заздалегідь. У зв’язку з цим, змушені констатувати, що згідно, чинного законодавства конкурс має вважатися таким, що не відбувся.
«Вимушений оголосити, що у ситуації, що склалася з кворумом засідання, присутні не мають правомірних підстав для прийняття рішень, щодо результатів конкурсу. Зараз ми ніяк не можемо вплинути на це. Думаю, що вже наступного тижня ми зможемо оголосити новий конкурс, в установленому законом порядку будемо повторно приймати документи від перевізників, і вже в липні зможемо провести конкурс»- відповідаючи на запитання журналістів, з жалем резюмував заступник директора Департаменту регіонального розвитку, промисловості, інфраструктури та енергозбереження ЛОДА Костянтин Кувайцев.