25 серпня 2016, 10:36

У Сєвєродонецьку відсвяткували 25-ту річницю Незалежності України

Головною подією тижня, що минає став ювілейний 25-й День Незалежності України. Вранці 24 серпня, на центральній площі міста, з ініціативи керівництва Департаменту регіонального розвитку, промисловості, інфраструктури та енергозбереження була організована масштабна виставка промислових підприємств регіону, які вирішили приєднатися до святкування. Охочих взяти участь у заході, приуроченому до всеукраїнського свята виявилося дуже багато. Відзначимо, що виставка викликала великий інтерес серед жителів і гостей міста. Люди мали можливість ознайомитися з продукцією та ціновою політикою.
- У цьому році, враховуючи непросту ситуацію в країні і, особливо у нас в області, його хотілося відсвяткувати якось по-особливому. В ідеалі, хотілося б продемонструвати економічні досягнення в сфері промисловості, але на жаль, це все ще залишається одним з найбільш болючих питань для регіону. Тому був обраний варіант демонстрації підприємств легкої та важкої промисловості, які, незважаючи на близькість бойових дій, продовжують працювати, зберігаючи робочі місця і приносити користь Україні в цілому і Луганщині зокрема. Мене переповнюють емоції. Це чудове свято, хотілося б побажати всім миру, добра і благополуччя. Невимовно радий тому, що такі масштабні заходи стали традицією в нашій Луганській області - констатував виконуючий обов'язки директора Департаменту Сергій Шелест.
- Сьогодні ми дуже переживали і відчували велику відповідальність адже на нас дивляться стільки людей з усієї області та багато гостей зі всієї країни. Підходять, вітають зі святом, цікавляться продукцією, фотографуються .. - поділився один з учасників виставки.
Відвідав виставку і голова обласної державної адміністрації Юрій Гарбуз. Він ознайомився з продукцією всіх присутніх, поспілкувався з їхніми представниками, пообіцяв особисто разом з керівництвом Департаменту регіонального розвитку, промисловості, інфраструктури та енергозбереження відвідати кожне з представлених підприємств, для того, щоб краще зрозуміти проблемні питання та разом знайти шляхи вирішення існуючих проблем. А також зазначив, що своєю діяльністю вони не тільки забезпечують робочими місцями людей, а й таким чином працюють на досягнення стабільності, територіальної цілісності, збільшення безпеки, процвітання, і економічної незалежності нашої області та України.