26 серпня 2016, 15:02

День Шахтаря в Україні!

Сьогодні, шахтарська праця в Україні - один з найнебезпечніших. Тисячі людей щодня ризикують своїм здоров'ям і навіть життям, спускаючись на сотні метрів під землю. Шахтарська професія для справжніх чоловіків. Мужніх, сильних і сміливих. Професія шахтаря найважча і найнебезпечніша з усіх мирних професій. Свято в День Шахтаря відзначають всі працівники гірничо-видобувної галузі.
Заступники голови обласної державної адміністрації Юрій Клименко та Володимир Гуц 25 і 26 серпня взяли участь в урочистих заходах, присвячених Дню Шахтаря, привітали працівників вугільної промисловості з професійним святом, та передали слова подяки від голови облдержадміністрації Юрія Гарбуза.
Керівництво Департаменту регіонального розвитку, промисловості, інфраструктури та енергозбереження облдержадміністрації приєднуються до привітань представників шахтарської професії:
«Вся наша країна пишається шахтарями. Я, як керівник Департаменту, який має безпосереднє відношення до вугільної промисловості, переконаний, що це героїчна праця. Дуже почесна і престижна але недооцінена. Сьогодні я хочу привітати всіх шахтарів і сказати величезне спасибі всім, хто працює в цій галузі. Це дійсно напружена робота у важких умовах з ризиком для життя. Що б не відбувалося - вугілля потрібне завжди. Тому День шахтаря - це загальне, всенародне свято. Дорогі земляки, вітаю вас з Днем шахтаря. Миру, добра і благополуччя нашої рідної землі! "
З повагою, виконуючий обов'язки директора Департаменту регіонального розвитку, промисловості, інфраструктури та енергозбереження облдержадміністрації Сергій Шелест.