29 серпня 2016, 17:43

Продовжується боротьба з нелегальними перевізниками

Минулого тижня з ініціативи Департаменту регіонального розвитку, промисловості, інфраструктури та енергозбереження облдержадміністрації спільно з управлінням Державної служби України з безпеки на транспорті (Укртрансбезпека), співробітниками національної поліції, в рамках проведення профілактичної роботи, проводилися заходи щодо виявлення нелегальних перевізників пасажирів. 
Нагадаємо, що для контролю безпеки перевезення пасажирів, і упорядкування цього виду підприємницької діяльності, у кожного перевізника повинні бути: відповідна ліцензія, страховка і документи, що підтверджують належний стан транспортного засобу. За невиконання вимог законодавства в сфері пасажирських перевезень передбачений штраф. 
Ми раді, що в Луганській області почала повноцінно працювати «Укртрансбезпека», спільно з якою ми здійснюємо боротьбу з нелегалами перевізниками. Це дає можливість нормально працювати легальним перевізникам, а також впливає на якість і безпеку обслуговування пасажирів. Раніше до нас надходило дуже багато скарг. Ми вдячні керівництву і співробітникам «Укртрансбезпекі» за сприяння Департаменту в роботі - підкреслили в управлінні транспорту, зв'язку та дорожнього господарства Департаменту регіонального розвитку, промисловості, інфраструктури та енергозбереження облдержадміністрації.