09 вересня 2016, 16:40

Володимир Гуц та Сергій Шелест здійснили робочу поїздку до міста Щастя і відвідали Щастинську ТЕС

9 вересня, заступник голови облдержадміністрації Володимир Гуц та виконуючий обов’язки директора Департаменту регіонального розвитку, промисловості, інфраструктури та енергозбереження Сергій Шелест здійснили робочу поїздку до міста Щастя і відвідали Щастинську ТЕС. Метою поїздки було зустрітися з керівництвом ТЕС, а також перевірити ступінь готовності до опалювального сезону.
В рамках відвідин було проведено робочу нараду з керівництвом ТЕС, де обговорили проблемні питання та перспективи розвитку, в тому числі питання, пов'язані зі сталим проходженням опалювального сезону.
Представники облдержадміністрації позитивно оцінили роботу підприємства і акцентували увагу на тому, що до підготовки до опалювального сезону в цьому році потрібно підійти не просто серйозно, а поставитися з особливою увагою і зробити це питання першочерговим. Завершити всі необхідні роботи для максимального запобігання можливих поломок тепломереж. Необхідно забезпечити надійність і справність безперебійної подачі тепла в усі будівлі області.
«Треба віддати належне керівництву ТЕС. Незважаючи на те, що працювати доводиться в поблизу з зоною розмежування і військовими діями, все працює стабільно, без збоїв. Організовано запаси на складах. Це вселяє надію, що ми без проблем увійдемо в опалювальний сезон і проведемо його без «форс-мажорних» ситуацій» - відзначили чиновники.
Для довідки: Після початку збройного конфлікту на сході України, навесні 2014 року станція була в зоні бойових дій, в результаті яких, кілька снарядів потрапили на територію ТЕС. Один снаряд пошкодив трансформатор. Через попадання снаряда і виниклої пожежі трансформатор був повністю зруйнований. На сьогоднішній день робота ТЕС повністю відновлена, поточні питання вирішуються в робочому порядку. Всі роботи проводяться в термін і з дотриманням всіх норм теплопостачання.