12 вересня 2016, 09:46

Шановні працівники нафтогазової галузі!

Шановні працівники нафтогазової галузі!
Висловлюю Вам вдячність за невтомну і самовіддану працю. 
Це провідна, базова галузь економіки як всієї країни, так і нашої області зокрема. Тому її розвитку приділяється значна увага з боку влади, як складової національної безпеки держави та її громадян. Це свято важливе для кожного українця, до оселі якого надається газ та тепло.
Від Вашої професійності, компетентності та досвіду залежить якість побуту наших громадян, стабільна робота промислових підприємств та соціальної сфери, економічна та енергетична безпека Луганщини.
Дякую усім працівникам галузі, за те, що ви в ці непрості часи, долаючи труднощі та негаразди, докладаєте чимало зусиль для збереження та розвитку нафтогазового комплексу регіону.
Від щирого серця вітаю Вас з Днем працівника нафтогазової промисловості України!
Бажаю Вам та Вашим родинам міцного здоров’я, щастя, невичерпної енергії, успіхів в роботі на благо та розвитку держави, реалізації усіх планів і проектів, стабільної безаварійної роботи та нових виробничих досягнень! Хай і надалі нашими спільними зусиллями міцніє галузь, хай втілюються в життя усі ваші задуми. Миру вам, добра та впевненості у завтрашньому дні!
З повагою, Виконуючий обов’язки директора Департаменті регіонального розвитку, промисловості, інфраструктури та енергозбереження, Сергій Шелест.