16 вересня 2016, 11:51

З Днем рятувальника, шановні колеги і дорогі друзі!

Надзвичайні ситуації завжди приходять несподівано. Дуже важливо, що в такій ситуації є люди, які можуть професійно прийти на допомогу. Щороку, завдяки напруженій і злагодженій роботі МНСівців по всій країні рятуються сотні і тисячі життів!
17 вересня українські рятувальники святкують День рятувальника - професійне свято для всіх співробітників МНС. Це свято мужніх, порядних і відповідальних людей. Саме такі працюють в Державній службі України з надзвичайних ситуацій.
Ви, як надійний щит, встаєте між людиною, що потрапила в біду і самої бідою, підставляєте плече, даруючи надію і віру, що все обов'язково буде добре! У завалах зруйнованих будівель, в диму і вогні пожеж, на затоплених територіях, в зонах збройного конфлікту і гуманітарних катастроф - ви несете службу щомиті, оперативно реагуючи на будь-які сигнали про необхідність надання допомоги людям! І не дарма професія рятувальника вважається однією з найважливіших, благородних, найдобріших, почесних і престижних професій. І немає в ній випадкових людей!
Пишаэмось тим, що поруч з нами дійсно професіонали, самовіддані люди. Хочемо сказати всім спасибі за працю, за розуміння і співпрацю в роботі при вирішенні важливих для області питань.
Дякуэмо вам за мужність, сміливість, відвагу, які ви проявляєте при вирішенні різних завдань з безпеки населення і території Луганської області.
Бажаємо міцного здоров'я, удачі, успіхів, втілення в життя всіх планів. Сухих вам рукавів. Всього найкращого! Сили духу, невичерпної життєвої енергії, успіхів і удач.
З Днем рятувальника, шановні колеги і дорогі друзі!
З повагою, колектив Департаменту регіонального розвитку, промисловості, інфраструктури та енергозбереження облдержадміністрації!