08 липня 2016, 11:13

В Попаснянському районі створено дитячий будинок сімейного типу

 Розпорядженням голови Попаснянської райдержадміністрації-керівника районної військово-цивільної адміністрації в Попаснянському районі з 7 липня 2016 року розпочав функціонування дитячий будинок сімейного типу, який створено на базі прийомної сім”ї Андрієнко.  В родині багато років виховувалося троє  прийомних дітей Карина, Владислав та Світлана. Тетяна Миколаївна та  Володимир Вікторович  змогли привити повагу до сімейних цінностей, створити всі умови для виховання та проживання дітей, зробити все необхідне для забезпечення належного їх фізичного та психологічного розвитку. Всі діти розвивають свої творчі здібності в Попаснянській школі мистецтв.

  В  цьому році батьківські  серця вирішили поділитися своїм теплом з новими прийомними дітьми Михайлом та маленькою Катериною, які перебували в різних державних закладах для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Тетяна та Володимир Андрієнко поповнення в сім’ї сприймають з оптимізмом, кажуть, що діти – то найбільша радість і впевнені, що між дітьми встановляться дружні та міцні стосунки оточені  любов'ю та повагою

Найважливіше для дитини є виховання в сім’ї й лише люди з добрим серцем та великою і небайдужою душею у такий скрутний можуть обігріти сімейним теплом п’ятьох дітей, позбавлених батьківського піклування.