14 вересня 2016, 10:54

Оздоровлення дітей, які потребують особливої соціальної уваги

Протягом  2016 року службою у справах дітей Луганської облдержадміністрації налагоджено плідну співпрацю зі службою у справах дітей Київської облдержадміністрації.

За запрошенням Київської облдержадміністрації  впродовж поточного року в закладах оздоровлення та відпочинку Київської області перебувало 180 дітей нашого регіону.

С 12 серпня на 28 днів ще 30 дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах та перебувають в Лисичанському центрі соціально-психологічної реабілітації дітей, направлені до Богуславського відділення соціально-медичної реабілітації та оздоровлення Київського обласного центру «Оберіг».

Кращий дитячий відпочинок - це яскраве, незабутнє і, обов'язково, пізнавальне дозвілля.  Програмою перебування для дітей  заплановані різноманітні екскурсії, прогулянки та походи,  спортивні змагання та психологічні тренінги.

Відпочинок дітей став можливим завдяки підтримці радника з гуманітарних питань УВКБ ООН, Тагуі  Мелкумян. Задіяв ресурси міжнародних  організацій,  вона допомогла оплатити витрати, пов’язані з переїздом до м. Києва та в зворотньому напрямку дітей, вихованців Лисичанського центру соціально-психологічної реабілітації. 

Впевнені у тому, що відпочинок дітей пройде не тільки цікаво, а й корисно і всі вони повернуться додому здоровішими, самостійнішими, сильнішими як фізично, так і духовно.