16 вересня 2016, 12:13

19-22 жовтня 2016 р. у Відні відбудеться черговий українсько-австрійський бізнес-форум

Співорганізаторами заходу виступають Федеральна Палата Економіки Австрії (ФПЕА), Торгово-промислова палата України, Посольство України в Австрії та Торговий відділ Посольства Республіки Австрія в Україні. Під час роботи бізнес-форуму українські учасники зможуть встановити встановити прямі ділові контакти з потенційними австрійськими партнерами та отримати безпосередню інформацію про попит та цінову ситуацію на актуальних для них австрійських ринках, а також обговорити перспективи, які відкриваються перед українськими виробниками в умовах полегшеного доступу українських товарів на ринки ЄС у зв'язку із набуттям чинності Угоди про зону вільної торгівлі між Україною та ЄС з 01 січня 2016 р.

 

У програмі бізнес-форуму також передбачається участь президента ФПЕА та президента ТПП України. Інформація про проведення форуму "Україна  - Австрія" 2016 р. вже викладена на сайті Палати Економіки Австрії. Робоча мова заходу - англійська, для індивідуальних переговорів у разі потреби будуть забезпечені перекладачі.

Фінансування основних витрат, повязаних з участю у бізнес-форумі (переліт, трансфери, розміщення у готелі, оформлення виїзних документів, медичне страхування, організаційний внесок тощо) передбачається за рахунок самих учасників і складає орієнтовно 1000-1100 євро на одну особу.

 

Більш детальну інформацію щодо організації заходу та умов участі можна отримати за тел. 279-44-56; 279-64-06; 279-29-40 або електр. поштою boi-ier@ucci.org.ua, bea-ier@ucciorg.ua, bgn-ier@ucci.org.ua.