05 грудня 2016, 10:22

Щодо Міжнародної виставки "Нафта і Газ Узбекистану - OGU 2017"

За інформацією Посольства України в Республіці Узбекистан у період 17 по 19 травня 2017 р. в м. Ташкент, НВК «Узекспоцентр» проходитиме 21-а Міжнародна виставка «Нафта і Газ Узбекистану - ОСШ 2017», яка приурочена до 25-річчя Національної Холдингової Компанії «Узбекнафтогаз». 

 

Зазначений захід щорічно проводився за безпосередньої участі і підтримки флагмана нафтогазової індустрії Узбекистану - Національної Холдингової Компанії «Узбекнафтогаз». Організатори передбачають участь у заході понад 500 учасників, в т.ч. в ник їв відомих світових нафтогазових та енергетичних компаній, визнаних міжнародних спеціалістів нафтогазової та енергетичної галузей.

Для представників вітчизняних компаній участь у зазначеній виставці надасть можливість зміцниш свої позиції на ринку Узбекистану, представити можливості о обладнання та технологій, а також дозволить досягти конкретних овленостей щодо експорту продукції та забезпечить рекламну компанію за змогою мас-медіа, залучених організаторами.

Крім того, в рамках виставки відбудеться щорічна нафтогазова конференція на тему: «Нафтогазовий сектор Узбекистану: Технології, Інвестиції і Розвиток», на якій зазвичай відбувається глибокий фаховий обмін думками щодо стану і перспектив розпитку нафтогазовидобувної і переробної промисловості країни перебування та регіону і на яку окремо запрошуються доповідачі та учасники-експерти.

З питань участі у виставці та конференції, а також з метою отримання додактової інформації необхідно звертатися до контактних осіб організатора заходів-Міжнародної виставкової компанії "ITE-Uzbekistan", тел: (+998 71) 205-18-18, e-mail: lola_@ite-uzbekistan.uz, sevara_polatjonova@ite-uzbekistan.uz.