05 грудня 2016, 11:07

Щодо Міжнародної виставки "WorldFood Uzbekistan 2017"

              За інформацією Посольства України в Республіці Узбекистан в м. Ташкент з 29 по 31 березня 2017р. проходитиме головний захід харчової промисловості - ХVII Міжнародна виставка «WorldFood Uzbekistan 2017». Організатором заходу є Міжнародна виставкова компанія «ІТЕ-Uzbekistan».

            В рамках виставки відбудеться спеціалізована секція («Bakery Uzbekistan - «Хлібопекарське і кондитерське виробництво», до участі в якій запрошуються асоціації хлібопекарської .і кондитерської галузей. За інформацією організаторів виставки, з 2000 p., дати початку діяльності, виставка «WorldFood Uzbekistan» прийняла більше ніж 2200 міжнародних компаній, яку відвідало понад 90 тис. відвідувачів, з яких 95% професіонали. Попередня виставка «WorldFood Uzbekistan 2016» презентувала 162 компанії з країн. серед яких Україна, Німеччина, Китай, Болгарія. Словаччина, Білорусь, Єгипет. Франція, США, Португалія, Польща та ін. 

         Зазначений захід може бути зручною площадкою для реклами вітчизняних виробників продуктів харчування і напоїв, підприємств харчової промисловості іупаковки України.

   Отримати додаткову інформацію, а також зареєструватися на участь у вистаці можна на сайті: http://www.ite-uzbekistan.uz/worldfood/rus/index.php?sphrase_id=54417.