17 грудня 2013, 12:37

Подяка від жительки м. Первомайськ

До Департаменту житлово-комунального господарства та будівництва облдержадміністрації надійшла подяка від жительки м. Первомайська, інваліда I групи Холкіної Г.І., адресована облдержадміністрації та виконкому Первомайської міської ради, стосовно сприяння у вирішенні питання погашення заборгованості за послуги централізованого теплопостачання.

Слід зазначити, що голова облдержадміністрації Володимир Пристюк неодноразово відзначає: «Допомогти людям, які все життя трудилися й заслужили поважне ставлення до себе і уваги до своїх потреб – наш святий обов'язок». Відповідне завдання ставиться і перед структурними підрозділами облдержадміністрації.

Так, на засіданнях обласного штабу із забезпечення стабільного проходження опалювального сезону на об'єктах житлово-комунального господарства та соціального призначення в осінньо-зимовий період 2013-2014 років особлива увага приділяється питанню оперативного реагування органами місцевого самоврядування на звернення громадян з питань житлово-комунального господарства.