24 січня 2014, 13:37

У містах та районах області: «У Луганську з моменту погіршення погодних умов цілодобово ведеться розчищення доріг, громадський транспорт працює в штатному режимі»

 

Як повідомляє прес-служба Луганської міської ради, з моменту погіршення погодних умов і початком снігопадів в обласному центрі комунальні дорожні служби працюють у цілодобовому режимі.

До робіт з розчищення дорожнього полотна і його посипання піщано-соляною сумішшю всього було залучено 40 одиниць спеціалізованої техніки.

Прибирання доріг, тротуарів, зупинок громадського транспорту, пішохідних переходів здійснюється в усіх районах міста і на виїздах з обласного центру. Потужна спецтехніка на прибирання головних дорожніх артерій міста виїжджає в нічний час, коли спадає транспортний потік. Вдень, в основному, ведеться посипання проїжджої частини, прибирання тротуарів і зупинок, а також вивезення снігу за територію обласного центру.

Незважаючи на досить сильні опади, міський транспорт працює в штатному режимі, збоїв не має.

Всі 128 котелень обласного центру працюють у плановому режимі. Теплоносій подається в усі житлові будинки та об'єкти соціальної сфери