25 січня 2014, 11:29

Оголошено конкурс на участь міст в Проекті «Муніципальна енергетична реформа» в Україні

Як повідомляє прес-служба Мінрегіону, оголошено конкурс на участь міст в Проекті «Муніципальна енергетична реформа» в Україні (МЕР).Проект впроваджується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID), компанія-виконавець Проекту - International Resources Group (IRG).
 
Проект вартістю 14,5 млн. доларів США розрахований на 4 роки.
 
Одним з важливих елементів реалізації Проекту USAIDМЕР є робота з містами-партнерами для покращення ефективності використання енергетичних ресурсів у місті через навчання та надання допомоги у розробці Планів дій сталого енергетичного розвитку. Ці плани базуватимуться на енергетичних аудитах систем енергопостачання та систем надання комунальних послуг. Крім того, Проект USAIDМЕР надасть містам підтримку у створенні системи муніципального енергетичного менеджменту та допоможе в залученні фінансів на реалізацію заходів, визначених у Планах дій сталого енергетичного розвитку. 
 
Проект USAIDМЕР пропонує містам України подати заявки на участь у конкурсному відборі міст-партнерівПроекту, які відповідають таким критеріям:
Кількість населення міст від 100 000 до 1 000 000;
Місто зацікавлене в інвестиціях у муніципальні проекти з підвищення енергетичної ефективності та/або чистої енергії (із залученням міжнародних фінансових установ, банків або приватних інвесторів);
Місто долучилося або планує долучитися до Угоди мерів.
 
Зацікавлені у співпраці міста мають надіслати заповнені анкети до 18:00 7 лютого 2014 року до Проекту USAIDМЕР на поштову адресу International Resources Group: 01004, Київ, вул. Льва Толстого 9-а.
 
 
 
Довідки за телефоном 044-596-596-0 (офісу Проекту USAIDМЕР).
 
ФОРМА ЗАЯВКИ для участі у процесі відбору міст-партнерів Проекту USAID «Муніципальна енергетична реформа»