11 грудня 2015, 12:01

Розглянуто питання у сфері поводження з відходами

     10 грудня 2015 року  відбулася нарада на тему «Організація ведення державного обліку відходів, їх паспортизації та вирішення інших проблемних питань області у сфері поводження з відходами», організатором якої був Департамент екології та природних ресурсів облдержадміністрації.

      Участь в нараді взяли керівники Департаменту ЖКГ та будівництва облдержадміністрації, управління з питань надзвичайних ситуацій облдержадміністрації, представники Головного управління Держсанепідслужби в Луганській області, Державної екологічної інспекції, представники райдержадміністрацій, військово-цивільних адміністрацій, міських рад міст обласного підпорядкування та керівники підприємств, що експлуатують полігони твердих побутових відходів.

      У ході наради висвітлено проблемні питання області у сфері поводження з відходами, а саме будівництва та реконструкції полігонів твердих побутових відходів, експлуатації існуючіх полігонів згідно проектних рішень, екологічних та санітарних вимог. Окрім того, розглядались питання щодо ведення реєстру об'єктів утворення, оброблення та утилізації відходів.