28 квітня 2017, 10:05

Внесено зміни до Регіональної програми "Питна вода Луганщини" на 2006-2020 роки

   27 квітня відбулося засідання колегії обласної державної адміністрації. Участь у заході взяли голова облдержадміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз, заступник голови облдержадміністрації Вадим Данієлян, керівники структурних підрозділів ОДА, керівники райдержадміністрацій, районних та міських рад, територіальних підрозділів органів виконавчої влади, а також представники підприємств і громадськості.

   Одним із питань порядку денного колегії було питання внесення змін до Регіональної програми "Питна вода Луганщини" на 2006-2020 роки.

  Директор Департамену житлово-комунального господарства облдержадміністрації Віталій Сурай розповів присутнім про необхідність внесення змін до Регіональної програми «Питна вода Луганщини» на 2006-2020 роки».

  Як було зазначено, пріоритетними мають стати заходи, які спрямовані на збільшення ефективності використання матеріальних та енергетичних ресурсів. Зокрема, передбачається приділити увагу підвищенню надійності роботи систем водопостачання, якості послуг водовідведення і розширення охоплення населення послугою та ефективності управління і експлуатації систем водопостачання та водовідведення.

   Рішенням засідання колегії облдержадміністрації зміни до  вищезазначеної програми ухвалено.