28 липня 2017, 16:31

Звітували про рівень готовності до опалювального сезону

Сьогодні відбулось засідання обласного штабу з підготовки житлово-комунального господарства, об'єктів соціального призначення до роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018 року та сталого проходження опалювального сезону у Луганській області в режимі скайп-конференції.

Участь у заході взяли заступники голови облдержадміністрації Вадим Данієлян і Ольга Лішик, керівники структурних підрозділів ОДА, комунальних підприємств та територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади.  

На засіданні розглянули стан забезпечення поточних розрахунків і погашення заборгованості бюджетних установ, підприємств житлово-комунального господарства за енергоносії та комунальні послуги.

Крім цього, на обласному штабі обговорили технічний стан систем вентиляції, димовидалення та газових приладів у житлових будинках, тощо.

Також відповідальні особи міст та районів області доповіли про стан підготовки до роботи в осінньо-зимовий період об’єктів житлово-комунального господарства та підприємств паливно-енергетичного комплексу.