19 серпня 2017, 15:25

Луганщина готується до опалювального сезону

Сьогодні, 19 серпня, заступник голови облдержадміністрації Вадим Данієлян провів у режимі скайп-наради засідання обласного штабу з підготовки житлово-комунального господарства, об’єктів соціального призначення до роботи в осінньо-зимовий період 2017/18 року та сталого проходження опалювального сезону.

Перед початком наради Вадим Данієлян поінформував присутніх, що нещодавно відбулась подібна скайп-конференція під головуванням Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана, де Глава Уряду сказав: "Підготовка до опалювального сезону – надважлива, і тут багато залежить від роботи на місцях. Ключова вимога – підготуватися вчасно, аби люди відчували в оселях затишок, тепло й безперебійне постачання послуг."

У свою чергу Віталій Сурай повідомив присутнім, що наразі Луганщина готова до опалювального сезону близько 70 %, а саме: котельні – 73,4 %, житловий фонд – 75,9 %, водопровідно-каналізаційне господарство – 71,5%, поточний ремонт доріг – 53,5%.

Заслухавши доповіді, Вадим Данієлян дав доручення активізувати роботу з наповнення ресурсної бази, а саме паливно-мастильних і протиожеледних матеріалів.