11 вересня 2017, 11:55

Область завершує підготовку до нового опалювального сезону, – Юрій Гарбуз

«На сьогодні 87 % об’єктів житлово-комунального господарства готові до зими. Але до початку опалювального сезону важливо звернути увагу на питання підготовки енергетичних об’єктів», – наголосив голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз.

Участь у нараді з обговорення проблемних питань діяльності ТОВ «ЛЕО», визначення шляхів їх врегулювання та відкритому обговоренні проекту Інвестиційної програми ДП «НЕК «Укренерго» на 2018 рік очільник Луганщини доручив своєму заступнику Юрію Клименку.

Засідання обласного штабу з підготовки об’єктів житлово-комунального господарства, об’єктів соціального призначення до роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018 років та сталого проходження опалювального сезону за дорученням голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза проведе його заступник Вадим Данієлян.

Окрім того, керівники міст та районів мають взяти питання підготовки до зими на особистий контроль.

Їм та Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації очільником області доручено  організувати заготівельні склади твердого палива для самотніх людей похилого віку та людей з особливими потребами.