14 вересня 2017, 11:00

В містах та районах області: У Новоайдарському районі 100% об’єктів теплового господарства отримали акти готовності

За інформацією Новоайдарської райдержадміністрації, в Новоайдарському районі завершується підготовка житлово-комунального господарства, об’єктів соціального призначення до роботи в осінньо-зимовий період 2017/18 року. Багатоквартирний житловий фонд, об’єкти соціально-культурного призначення, бюджетні заклади та установи селища Новоайдар переведені на індивідуальне опалення. Комунальні котельні відсутні. Споживачі міста Щастя теплоносій отримують від Луганської ТЕС.
Всього котелень соціальної сфери  33, із них 27 працюють на природному газі ,6 - на твердому паливі. Станом на 11 вересня 2017 року 100% об’єктів теплового господарства отримали акти готовності. Комерційні вузли (прилади) обліку природного газу повірені на 25 об’єктах ( 93%), по 2 в роботі. По об’єктам соціального призначення договори на постачання природного газу укладені до кінця 2017 року. Згідно укладеної угоди тверде паливо поставляється за установленим графіком.
Багатоквартирний житловий фонд складає 188 будинків, із них: місто Щастя - 141, селище Новоайдар – 47 (із них 12- об’єднання співвласників багатоквартирних будинків). Акти готовності до опалювального сезону житлових будинків комунальної власності на узгодженні.
Заклади медицини з цілодобовим перебуванням людей та навчальні заклади забезпечені засобами резервного електропостачання.
На зимовому утриманні автодоріг працюватиме 8 одиниць техніки філії «Новоайдарський Райавтодор». Заготовлено 800 тон посипочного матеріалу, що складає 40% від запланованого.