25 квітня 2012, 11:46

ДО УВАГИ заступникам міських голів, голів райдержадміністрацій, керівників житлово-комунальних підприємств.

Для підвищення рівня знань керівників та фахівців з природоохоронної діяльності в житлово-комунальній та виробничій сфері міст з населенням понад як 100 тис. жителів, спеціалістів та посадових осіб місцевого самоврядування Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління на базі кафедри екологічної безпеки проводить курси підвищення кваліфікації на тему «Енергозбереження (сучасні технології) як шлях підвищення добробуту та профілактичний засіб зменшення відходів».

Мета курсів - підвищення кваліфікації та професійної компетенції фахівців, які відповідні за вирішення екологічних та економічних питань.

У процесі навчання слухачі ознайомляться з передовими технологіями енергозбереження та принципами використання відновлюваних джерел енергії, в тому числі і простих, які можуть бути реалізовані безпосередньо кожною людиною, що дозволить в масштабах країни заощаджувати (за попередніми розрахунками) до 50 млн. т умовного палива в рік. А в майбутньому, повністю перевести енергозабезпечення країни на «Зелену енергетику». Окрему увагу буде виділено енергозбереженню за рахунок поліпшення теплоізоляцій, утилізації теплових витрат (теплообмінники), енергоощадженню за рахунок зменшення променевих втрат, а також використанню тепла Сонця, енергії вітру та використання відходів шляхом перетворення деяких з них на біогаз і добрива.

Після закінчення навчання слухачі отримають свідоцтво встановленого зразка про підвищення кваліфікації.

Вартість   36-годинного  навчання - 2500  грн.   за  одну  особу.   Для держслужбовців навчання безкоштовне.

Курси відбудуться з 14 по 18 травня 2012 р. у приміщенні Академії за адресою: вул. Урицького, 35, корпус 2, м. Київ, 03035.

Реєстрація слухачів - 14 травня 2012 р. о 9 годині.

Для комплектування груп прошу до 8 травня 2012 р. надіслати заявку на е-таіі: (deabgd@mail.ru, тел/факс (044)248-40-33 (зразок додається).