01 серпня 2012, 12:42

ДО УВАГИ керівників комунальних підприємств.

 

КП «Агенція економічного розвитку м. Севастополя», ГО «Агенція сприяння науці та новаціям «Новий Час» (м.Севастополь), ТОВ «Центр «АЮМЕЛЬ» (м. Севастополь) проводить 27-29 вересня 2012 р.   VIII Міжнародний Салон винаходів та нових технологій „Новий час", що присвячений Дню винахідника та раціоналізатора, який відзначається у вересні.

Відкриття відбудеться 27 вересня 2012 р. об 11-00 в Українському культурно-інформаційному центрі (м.Севастополь, вул. Корчагіна,1).

До участі в роботі VIII Салону цього року в Севастополі дали згоду національні організації винахідників, організації, фірми більш 30 країн світу: Румунії, Польщі, Угорщини, Бельгії, Чехії, Іспанії, РФ, Естонії, Німеччини, Франції, Ірану, Молдови, Азербайджану, Казахстану, Китаю, Кореї, США та ін. Під час Салону відбудуться виставки: з енергоефективності та енергозбереження, інновацій в туризмі, культурних інновацій та ін.

Під час роботи Салону буде також відбуватися підведення підсумків     VII Міжнародного конкурсу молодіжних інновацій та розробок «Новий Час» у якому приймають участь молоді люди віком до 25 років з 8 країн світу.

Головне управління житлово-комунального господарства пропонує запрошення КП «Агенція економічного розвитку м. Севастополя», та, у разі зацікавленості, повідомити Головне управління на факс 93-24-87 або на електронну адресу upr@zkh.lg.ua у термін до 25.07.2012

Додаток: Sevastopol_Salon_Vynahodiv