27 серпня 2012, 14:38

ДО УВАГИ заступникам міських голів, голів райдержадміністрацій.

 

Постановою Кабінету Міністрів України від 31.05.2012  № 599 затверджено Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для пільгового кредитування юридичних осіб, у тому числі об'єднань співвласників багатоквартирних будинків, для проведення реконструкції, капітального та поточного ремонту об'єктів житлово-комунального господарства (далі - Порядок). Відповідно до умов Порядку передбачено надання пільгового кредиту для реалізації проектів у сфері житлово-комунального господарства.

Кошти пільгового кредиту можуть спрямовуватись на реконструкцію, поточний та капітальний ремонт житлових будинків (утеплення огороджувальних конструкцій, модернізація внутрішньо будинкових мереж та систем, улаштування індивідуальних теплових пунктів, ремонт ліфтів, забезпечення освітлення місць загального користування тощо); реконструкцію, поточний та капітальний ремонт об'єктів житлово-комунального господарства.

Враховуючи положення п.п. 5,6 Порядку, з метою проведення аналізу платоспроможності кандидатів в позичальники, регіональні управління Державної спеціалізованої фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву» (далі - Фонд) розпочали прийом відповідних заявок від юридичних осіб.

Враховуючи вищевикладене, просимо Вас сприяти юридичним особам, які здійснюють свою діяльність у сфері житлово-комунального господарства області, а також об'єднанням співвласників багатоквартирних житлових будинків в залученні до участі в реалізації Порядку. У Луганській області відповідальним за реалізацію Порядку визначено Луганське регіональне управління Фонду (директор - Братушка Володимир Васильович, адреса: 91055 м. Луганськ, вул. К. Маркса, 46).

Додаток kreditovanie 599