18 травня 2013, 09:50

ДО УВАГИ міських голів та голів райдержадміністрацій, керівників підприємств.

 

З метою створення в області умов для підвищення рівня внутрішнього попиту, укріплення позицій регіону на національному та міжнародному ринках збуту, проведення імпортозаміщення шляхом поглиблення внутрішньообласної кооперації у ключових сферах економіки регіону в області розроблена та затверджена рішенням Луганської обласної ради від  28 лютого 2013 року № 17/14 Регіональна програма розвитку внутрішньообласної кооперації на 2013 – 2017 роки (далі – Програма).

В рамках реалізації заходів, направлених на розвиток внутрішньообласної кооперації, почав роботу інтернет-портал для підприємців «Промдекс»  http://www.lg.promdex.com/.

На сайті необхідно реєструвати всі виробничі підприємства області з метою інформування бізнесу про їх можливості по імпортозаміщенню, та, на цій основі, формування коопераційних ланцюжків між суб’єктами підприємництва, у тому числі по залученню підприємств житлово-комунального господарства до закупівлі необхідної сировини (матеріалів, обладнання) у місцевих виробників для проведення робіт із:

  - тепло-, водозабезпечення та водовідведення;

  - прибирання сміття, благоустрою територій;

  - ремонту житлових приміщень, підведення інженерних комунікацій;

  - проведення дорожніх робіт із переважним використанням сучасних матеріалів, що виробляються підприємствами регіону (теплоізолюючі матеріали, шляхові огорожі, залізобетонні вироби, цегла тощо).

Також на порталі є можливість створити свій веб-сайт для невеликих підприємств, які ще не мають свого інтернет-ресурсу та отримувати  інформацію про всі обласні підприємства, їх продукцію та послуги.

Посилаючись на вищезазначене, прошу довести задачі кооперації до малого та середнього бізнесу, ознайомити з можливостями інформаційного порталу продукції місцевого виробництва «Промдекс», активізувати роботу із наповнення інформаційної бази суб’єктів господарської діяльності по галузі «Житлово-комунальне господарство» та визначити відповідального за виконання Програми.

Прошу у термін до 01.06.2013 р. надати інформацію про відповідального по Програмі із зазначенням посади та контактних телефонів.

Відповідальні особи

 

закріплені  за  Регіональною програмою розвитку внутрішньообласної кооперації Луганської області на 2013 – 2017 роки по ______________________

 

 

(місту, району)

 

 

 

 

 

 

 

№ з.п.

Посада

ПІБ

Контактний телефон

Електронна адреса

1

2

3

4

5

 

Також, згідно п. 10 Додатку 1 до Програми (Напрями діяльності та заходи Регіональної програми розвитку внутрішньообласної кооперації на 2013-2017 роки) прошу у термін до 20.06.2013 р. та у подальшому щоквартально до 3 числа наступного за звітним місяця надати звіт про стан виконання Програми за наданою формою на електронну адресу pr_zkh@rambler.ru або на факс 93-24-87 з підтвердженням на паперових носіях.

 

Додаток: форма звіту за Програмою  - на 1 арк.