Інформаційні повідомлення

31 08 2016,17:22 | Оголошення про продовження конкурсного відбору проектів (програм), які можуть реалізовуватись за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2017 році

З метою підготовки якісних проектів регіонального розвитку та відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18.03.2015 №196 «Деякі питання державного фонду регіонального розвитку» регіональна комісія з оцінки та проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку оголошує про продовження проведення конкурсного відбору інвестиційних програм (проектів), які можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2017 році.

Термін прийому документів для участі в конкурсному відборі інвестиційних програм (проектів): з 01.09.2016 протягом 30 днів.

Місце прийому документів: Департамент економічного розвитку, торгівлі та туризму облдержадміністрації, кімн. 20, проспект Центральний, 59, м.Сєвєродонецьк.

Відповідальна особа: директор Департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму облдержадміністрації – Скубак Андрій Анатолійович.

Час прийому документів: з 8-30 до 17-30 (перерва з 12-30 до 13-15) крім суботи та неділі.

Умови проведення : визначені у Порядку постанови використання коштів державного фонду Кабінету Міністрів України від 18.03.2015 №196 «Деякі питання державного фонду регіонального розвитку» та наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства від 01.04.2016 № 80 «Про внесення змін до наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 24 квітня 2015 року № 80».

Вимоги до проекту (програми):

  1. Відповідність пріоритетам, визначеним у Державної стратегії регіонального розвитку, стратегіях розвитку регіонів та у планах заходів з їх реалізації, або стратегічним цілям та завданням розвитку регіонів, де такі стратегії станом на 1 березня 2016 року не затверджені;
  2. Інвестиційні програми і проекти впроваджуються як проекти співробітництва територіальних громад;
  3. Підтримка добровільно об’єднаних територіальних громад;
  4. Для інвестиційних програм і проектів, які передбачають будівництво - наявність затвердженої в установленому законодавством порядку проектної документації;
  5. Календарний план реалізації від одного до трьох років;
  6. Співфінансування з місцевих бюджетів на рівні 10 відсотків;
  7. Спроможність суб’єктів, на фінансування об’єктів яких залучаються кошти державного фонду регіонального розвитку, самостійно забезпечувати подальше власне фінансування або їх утримання за рахунок коштів місцевого бюджету.

Документи, які необхідно надати:

  1. Форму технічного завдання на інвестиційну програму і проект регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку;
  2. Форму інвестиційної програми і проекту регіонального розвитку, що може реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку.

До проектів, які передбачають будівництво, додаються документи:

  1. Зведений кошторисний рахунок;
  2. Звіт за результатами експертизи проектів будівництва;
  3. Нормативний акт (наказ, розпорядження, рішення сесії) про затвердження проектної документації (відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 11.05.2011 № 560);
  4. Документи щодо форми власності, категорії складності для об’єктів будівництва та залишкової вартості для всіх проектів.

Адреса електронної пошти: budget_loga@ukr.net

Телефон, за яким надаються роз’яснення: 066 080 88 24.